27 Απρ 2024
READING

Η Diageo ξεκίνησε την πρώτη διαφημιστική καμπάνια Seedlip

2 MIN READ

Η Diageo ξεκίνησε την πρώτη διαφημιστική καμπάνια Seedlip

Η Diageo ξεκίνησε την πρώτη διαφημιστική καμπάνια Seedlip

Το μη αλκοολούχο brand Seedlip ξεκίνησε την πρώτη του διαφημιστική καμπάνια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εκστρατεία, που ονομάζεται «Drink to the Future» θα “τρέξει” στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ σε ενέργειες που περιλαμβάνουν τρένα, υπόγειο σιδηρόδρομο, λεωφορεία, outdoor πινακίδες και σε ψηφιακό περιβάλλον.

Το να ξεκινήσει το 2020 με την πρώτη διαφημιστική καμπάνια για την Seedlip είναι μεγάλο βήμα καθώς απευθύνεται σε ένα κοινό που πιθανά μέχρι τώρα δεν είχε πρόσβαση.

Είμαστε ακόμα στην επιφάνεια του business των μη αλκοολούχων ποτών και αυτή η διαφημιστική καμπάνια θα φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο εταιρείες σαν την Diageo που θέλουν μερίδιο από αυτή την νέα και αναπτυσόμενη αγορά.

Η Seedlip, που διακρίθηκε στο πρόγραμμα Accelerator Distill Ventures που υποστηρίχθηκε από την Diageo το 2016, παραχώρησε πλειοψηφία στη Diageo τον περασμένο Αύγουστο.

Αυτή την εβδομάδα, η Distill Ventures πήρε μερίδιο μειοψηφίας σε έναν άλλο κατασκευαστή μη-αλκοολούχων ποτών, την Ritual Zero Proof.

Η επερχόμενη καμπάνια Seedlip είναι μια κρίσιμη στιγμή για τα μη αλκοολούχα ποτά. Η μάρκα είναι η πρώτη στην υποκατηγορία που θα ξεκινήσει μια διαφήμιση μεγάλης κλίμακας.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Diageo λαμβάνοντας τον έλεγχο της πλειοψηφίας της Seedlip συνεχίζει να επενδύει και πιθανότατα θα υποστηρίξει με ακόμη περισσότερα marketing κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει ενεργοποιήσεις και εκδηλώσεις.

Όμως, η Seedlip δεν θα είναι η μόνη εταιρεία που θα επωφεληθεί από τη επένδυση της Diageo. Όλος ο υπόλοιπος τομέας των μη αλκοολούχων ποτών – που αποτελείται από λίγες μάρκες από τις μεγάλες εταιρείες, μαζί με μια μεγάλη ομάδα ανεξάρτητων παραγωγών – θα κερδίσει από την αυξανόμενη διαφήμιση αυτού που παραμένει ένα “οξύμωρο νέο” προϊόν.

Όταν η Seedlip ξεκίνησε για πρώτη φορά πριν από τέσσερα χρόνια δημιουργώντας την κατηγορία στην αγορά όλοι στη βιομηχανία των ποτών δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτή την ραγδαία εξέλιξη.

Σήμερα, η ιδέα είναι ευρέως διαδεδομένη, ειδικά στον “κοκτέιλ κόσμο”. Η νέα καμπάνια θα συνεχίσει πάνω σε αυτή την τάση και είναι έτοιμη να φέρει τα μη αλκοολούχα ποτά σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.