24 Απρ 2024
READING

Η McDonald’s παρουσίασε τα “Golden Arches Unlimited”

2 MIN READ

Η McDonald’s παρουσίασε τα “Golden Arches Unlimited”

Η McDonald’s παρουσίασε τα “Golden Arches Unlimited”

Η McDonald’s έχει ξεκινήσει ένα online κατάστημα προιόντων με το όνομα “Golden Arches Unlimited” για τους πελάτες της στις Η.Π.Α.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, που άνοιξε εγκαίρως για την εορταστική περίοδο, περιλαμβάνει προιόντατης McDonald’s, συμπεριλαμβανομένων ενδυμάτων και αξεσουάρ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει μια εποχιακή επιλογή, ξεκινώντας με τη χειμερινή συλλογή που περιλαμβάνει χειμωνιάτικο καπέλο, εορταστικά στολίδια και πουλόβερ.

Η McDonald’s έχει συνεργαστεί με πολλαπλές μάρκες και εμπόρους λιανικής από τη δεκαετία του ’80. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δική της σειρά εμπορευμάτων περιορισμένης διάρκειας μέσω της συλλογής McDelivery το 2017.

Η έναρξη του ηλεκτρονικού καταστήματος σημαίνει ότι οι οπαδοί της McDonald’s θα έχουν πλέον άμεση πρόσβαση στα προιόντα της εταιρείας.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που βοηθούμε τους πελάτες να φορούν την “αγάπη” τους με την αποκάλυψη του Golden Arches Unlimited, καθώς συνεχίζουν να εμπνέονται και να νιώθουν καλές στιγμές με την McDonald’s”, δήλωσε ο Colin Mitchell, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Global Marketing στο McDonald’s Corp.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει περισσότερα από 20 αντικείμενα, που περιλαμβάνουν από casual ενδυμασία έως εορταστικά αξεσουάρ.

Τα αντικείμενα περιλαμβάνουν μια τσάντα Big Mac Sandwich, T-shirt απόGolden T-Shirt, T-shirt από ευτυχισμένο γεύμα, το πουλόβερ από το McDonald’s, κάλτσες, ομπρέλα, και φούτερ.

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο Golden Arches Unlimited, το Big Mac Journal, η McFlurry Journal, η World Farmous Fries Journal και η McDonald’s Winter Beanie έχουν ήδη εξαντληθεί.

Ωστόσο, η McDonald’s δήλωσε ότι θα προσθέτει νέα εμπορεύματα τακτικά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.