16 Απρ 2024
READING

Η Diageo και το “κίνημα” των μη-αλκοολούχων ποτών

2 MIN READ

Η Diageo και το “κίνημα” των μη-αλκοολούχων ποτών

Η Diageo και το “κίνημα” των μη-αλκοολούχων ποτών

Η Diageo ανακοίνωσε μια μειοψηφική επένδυση στην Ritual Zero Proof, μια μικρή και εναλλακτική εταιρεία ποτών που αναπτύχθηκε για να δημιουργήσει νέα τάση στη γεύση και το άρωμα των μη-αλκοολούχων ποτών.

Η επένδυση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Distill Ventures της Diageo, θα συμβάλει στην τόνωση της ανάπτυξης της Ritual στις ΗΠΑ, ενισχύοντας τις δραστηριότητές της online προς τους καταναλωτές και υποστηρίζοντας την είσοδό της στον τομέα της λιανικής πώλησης.

Εκτός από την οικονομική υποστήριξη, η Ritual θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τις καλές πρακτικές των μη αλκοολούχων ποτών της Distill Ventures στην προώθηση της ανάπτυξης της επιχείρησης, σύμφωνα με τη Diageo.

Η Ritual, που περιλαμβάνει παραλλαγές ουίσκυ και τζιν, ιδρύθηκε από τους Marcus Sakey, GG Sakey και David Crooch για να ικανοποιήσει τη ζήτηση γευστικών εναλλακτικών επιλογών για όσους επιλέγουν να μην πίνουν.

Περισσότερες επιλογές

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή Sakey, η Ritual Zero Proof αποτελεί μέρος ενός “κινήματος”, παρόμοιο με το γάλα αμυγδάλου ή τους χορτοφάγους.

Σε 18 μήνες, προβλέπεται ότι οι επιλογές για μη αλκοολούχα ποτά θα είναι σε κάθε μενού και τα ράφια κάθε super market. Οι Αμερικανοί θέλουν περισσότερες επιλογές, και η Ritual Zero Proof είναι “κάτι περισσότερο” περισσότερη γεύση και περισσότερες επιλογές.

Τάσεις κατανάλωσης οινοπνεύματος

Η συμφωνία έρχεται σε μια εποχή όπου ένα αυξανόμενο ποσοστό νεαρών ποτών στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο δηλώνουν ότι απέχουν από το να πίνουν αλκοόλ.

Η πλήρη αποχή απο το αλκοόλ στη Μεγάλη Βρετανία αυξήθηκε σε 22% το 2017 από 19% το 2005 για όσους ήταν ηλικίας μεταξύ 16 και 24 ετών, σύμφωνα με μια έκθεση του Γραφείου Εθνικών Στατιστικών του 2018. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 10,2 εκατομμύρια άτομα.

Φαίνεται να είναι μια νέα τάση σε όλο τον κόσμο με τους νεότερους καταναλωτές να ακολουθούν εντελώς διαφορετικές καταναλωτικές συμπεριφορές από προηγούμενες γενιές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.