25 Απρ 2024
READING

Η Coca-Cola αποκτά την εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Fairlife

2 MIN READ

Η Coca-Cola αποκτά την εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Fairlife

Η Coca-Cola αποκτά την εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Fairlife

Η Coca-Cola Company ανακοίνωσε ότι έχει αποκτήσει το 100% των μετοχών της Fairlife, ενός κατασκευαστή γαλακτοκομικών προϊόντων με έδρα το Σικάγο για ποσό που δεν έχει αποκαλυφθεί.

Η Fairlife άρχισε να λειτουργεί το 2012 με το μιλκσέικ υψηλής πυκνότητας πρωτεΐνης Core Power. Με τα χρόνια πρόσθεσε περισσότερα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό της στη Βόρεια Αμερική.

Η Coca-Cola είχε αποκτήσει πριν λίγο καιρό ποσοστό συμμετοχής 42,5% στην εταιρεία και υποστήριξε τη διανομή των προϊόντων της σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο πρόεδρος της Coca-Cola North America, Jim Dinkins, δήλωσε: “Η fairlife είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο επεκτείνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των προιόντων μας για να φέρουμε στους ανθρώπους περισσότερα από τα εμπορικά σήματα που αγαπούν.

“Αυτή η συμφωνία θα βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε το καινοτόμο ιστορικό της Fairlife, συνδυάζοντας το επιχειρηματικό πνεύμα και τις ικανότητες καινοτομίας με τους πόρους, την εμβέλεια και την τεχνογνωσία της Coca-Cola”.

Η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αυτόνομη επιχείρηση.

Σχολιάζοντας την εξαγορά, ο CEO της Fairlife, Tim Doelman, είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για το επόμενο κεφάλαιο της ανάπτυξης και της καινοτομίας της fairlife και προσβλέπουμε στη συνεχιζόμενη συνεργασία με τους εταίρους μας σε όλο το σύστημα της Coca-Cola για να ανταποκριθούμε στις ταχέως μεταβαλλόμενες καταναλωτικές ανάγκες μια ζωντανή κατηγορία.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα με προστιθέμενη αξία παρουσιάζουν σταθερή ανάπτυξη στις Ηνωμένες Πολιτείες σε σύγκριση με την παραδοσιακή κατηγορία γάλακτος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.