23 Απρ 2024
READING

Η Louis Vuitton εγκαινιάζει τη συλλογή League of Legends και “μπαίνει” στην αγορά παιχνιδιών

2 MIN READ

Η Louis Vuitton εγκαινιάζει τη συλλογή League of Legends και “μπαίνει” στην αγορά παιχνιδιών

Η Louis Vuitton εγκαινιάζει τη συλλογή League of Legends και “μπαίνει” στην  αγορά παιχνιδιών

Η Louis Vuitton ξεκίνησε μια νέα συλλογή της League of Legends, καθώς γίνεται ένα ακόμη brand που θα προσπαθήσει να κερδίσει μερίδιο στην όλο και πιο κερδοφόρα αγορά παιχνιδιών βίντεο.

Η πολυτελής μάρκα μόδας έχει κυκλοφορήσει μια σειρά αντικειμένων σε μια αποκλειστική συνεργασία με το League of Legends, το ​​δημοφιλές online παιχνίδι στρατηγικής δράσης για πολλούς παίκτες, το οποίο είναι συχνά το επίκεντρο των μεγάλων τουρνουά esports.

Η συλλογή αποτελείται από πάνω από 30 προϊόντα, που κυμαίνονται από μια ζώνη $ 420, σε ένα καπέλο $ 720, μέχρι το $ 5650 ασημένιο δερμάτινο μπουφάν.

Η Louis Vuitton, η οποία διαθέτει επίσης μια συλλογή FIFA, είναι η τελευταία σε μια σειρά από μάρκες που ξεκινούν προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για να προσελκύσουν την αγορά των esports και των βιντεοπαιχνιδιών.

Η Puma ξεκίνησε μια συλλογή esports τον Οκτώβριο, ακολουθώντας τα βήματα των αντιπάλων Adidas και Nike, οι οποίοι επίσης συνεργάζονται με μάρκες esports.

Η K-Swiss ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία του “πρώτου παγκοσμίου παπουτσιού απόδοσης e-sports” τον Ιούλιο, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Immortal Gaming Club (IGC).

Πάνω από 194 εκατομμύρια άνθρωποι θα παρακολουθήσουν ηλεκτρονικά αθλήματα φέτος, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Morgan Stanley, και σχεδόν το 80% του κοινού κάτω από την ηλικία των 35 ετών, αντιπροσωπεύοντας μια τεράστια ευκαιρία για μάρκες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.