25 Απρ 2024
READING

Το Amazon θα ανοίξει φυσικά καταστήματα στη Γερμανία

1 MIN READ

Το Amazon θα ανοίξει φυσικά καταστήματα στη Γερμανία

Το Amazon θα ανοίξει φυσικά καταστήματα στη Γερμανία

Το Amazon σκοπεύει να ανοίξει φυσικά καταστήματα στη Γερμανία, τα οποία σηματοδοτούν την προσπάθειά του να εδραιωθεί ως λιανοπωλητής.

Η Γερμανία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά του Amazon μετά τις ΗΠΑ και είναι πολύ πιθανό να είναι η επόμενη χώρα που θα έχει καταστήματα του στους δρόμους της.

Στην Γερμανία το γεγονός είναι ότι οι πελάτες ψωνίζουν σε φυσικά καταστήματα περισσότερο και τους αρέσει ποικιλία και αυτά λαμβάνει υπόψη του το Amazon και σχεδιάζει το άνοιγμα φυσικών καταστημάτων.

Η Amazon οικοδομεί τη φυσική της παρουσία από τότε που ξεκίνησε το concept Amazon Go το 2016, ανακοινώνοντας φιλόδοξα σχέδια στα τέλη του 2018 για επέκταση σε 50 μεγάλες πόλεις μέχρι το τέλος του 2019 και σε 3000 καταστήματα τα επόμενα δύο χρόνια.

Επί του παρόντος, το Amazon Go πραγματοποιεί συναλλαγές στα 24 καταστήματα στις ΗΠΑ και παρόλο που εξακολουθεί να απέχει από την επίτευξη των στόχων του, έχει ξεκινήσει από το 2016 μια σειρά άλλων μορφών φυσικών καταστημάτων.

Μετά την αγορά της αλυσίδας παντοπωλείων Whole Foods το 2017, έχει ξεκινήσει από τότε τα 4-Star, Amazon Books και Presented by Amazon pop-up καταστήματα στις ΗΠΑ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.