24 Απρ 2024
READING

Η Decathlon επεκτείνεται στο Λουξεμβούργο

1 MIN READ

Η Decathlon επεκτείνεται στο Λουξεμβούργο

Η Decathlon επεκτείνεται στο Λουξεμβούργο

Στις αρχές του έτους, η γαλλική εταιρεία λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών Decathlon ξεκίνησε το πρώτο της κατάστημα στο Λουξεμβούργο.

Η τοποθεσία που επέλεξε είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας Royal-Hamilius. Θα είναι ένα μικροσκοπικό, πολυτελές κατάστημα στο κέντρο της πόλης που θα επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση.

Σχετικά μικρό

Το νέο κατάστημα θα καταλαμβάνει μια σχετικά μικρή επιφάνεια: μόλις 630 τ.μ. διανεμημένη σε δύο ορόφους.

Το κατάστημα-μπουτίκ θα είναι 2,5 φορές μικρότερο από τα καταστήματα του κέντρου της πόλης σε βελγικές πόλεις όπως οι Βρυξέλλες και το Mechelen, τα οποία με τη σειρά τους είναι μικρά σε σύγκριση με τα “big boxes” της εταιρείας στα προάστια.

Η ατμόσφαιρα στο κατάστημα θα είναι πιο “πλούσια”, με υπηρεσίες και εμπειρία: οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες επισκευής ποδηλάτων, μαθήματα γιόγκα και μαθήματα crossfit.

Το κατάστημα θα είναι επίσης σημείο παραλαβής για ηλεκτρονικές παραγγελίες και – φυσικά – απλά ένα κατάστημα όπου οι πελάτες μπορούν να παραγγέλνουν και να αγοράζουν αθλητικά είδη.

Η γαλλική αλυσίδα εξετάζει επίσης μια υπηρεσία express courier ποδηλάτων, η οποία θα παραδίδει παραγγελίες σε διευθύνσεις στην πόλη του Λουξεμβούργου εντός δύο ωρών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.