25 Απρ 2024
READING

Η επιστροφή προιόντων την “Takeback Thursday” αναμένεται να έχει αύξηση 72%

2 MIN READ

Η επιστροφή προιόντων την “Takeback Thursday” αναμένεται να έχει αύξηση 72%

Η επιστροφή προιόντων την “Takeback Thursday” αναμένεται να έχει αύξηση 72%

Οι online επιστροφές αναμένεται να σημειώσουν αύξηση 72% την ‘Takeback Πέμπτη” όπως αποκαλείται η ημέρα μετά τα Χριστούγεννα που αποτελεί την πιο busy περιόδο του έτους για επιστροφές.

Η επιστροφή προιόντων θα σημειώσει αύξηση του αριθμού των ατόμων που επιστρέφουν ανεπιθύμητα Χριστουγεννιάτικα δώρα κατά σχεδόν τρία τέταρτα σε σύγκριση με μια μέση μέρα το Δεκέμβριο.

Οι έμποροι λιανικής πώλησης πιέζονται όλο και περισσότερο για να καταστήσουν τη διαδικασία πιο φιλική προς το χρήστη, καθώς το 60% των αγοραστών λένε ότι είναι απίθανο να επιστρέψουν σε έναν retailer εάν αποδειχθεί δύσκολο.

Η ύπαρξη μιας σαφούς και φιλικής προς το χρήστη πολιτικής επιστροφής δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική από τώρα για όλες τις εταιρείες στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Είναι ένα ζωτικό μέρος της εμπειρίας ηλεκτρονικών αγορών. Για τους retailers η διασφάλιση της απόδοσής τους πρέπει να είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες των καταναλωτών.

Το σύστημα «Δοκιμάστε προτού να αγοράσετε» μπορεί να προσφέρει μια πιθανή λύση στις αυξανόμενες πιέσεις των επιστροφών, ενώ το 58% των αγοραστών δηλώνουν ότι είναι πιθανότερο να χρησιμοποιήσουν έναν retailer που προσφέρει αυτή την υπηρεσία και ότι το 35% αγόρασε περισσότερα προιόντα.

Πάνω από το ένα τρίτο των αγοραστών θα αγοράσει περισσότερα προιόντα αν η επιλογή” Δοκιμάστε προτού αγοράσετε “ήταν διαθέσιμη από έναν έμπορο λιανικής, οπότε είναι σημαντικό να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί μια τέτοια υπηρεσία στο e-shop.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.