01 Μάι 2024
READING

Η Apple ανακοινώνει τα πρώτα Apple Music Awards

2 MIN READ

Η Apple ανακοινώνει τα πρώτα Apple Music Awards

Η Apple ανακοινώνει τα πρώτα Apple Music Awards

Η Apple παρουσιάζοντας τα Apple Music Awards, μια γιορτή των καλύτερων και πιο τολμηρών μουσικών του 2019 και τις τεράστιες επιπτώσεις που είχαν στον παγκόσμιο πολιτισμό φέτος καινοτομεί για μια ακόμη φορά.

Τα βραβεία μουσικής της Apple Awards χωρίζονται σε πέντε ξεχωριστές κατηγορίες και οι νικητές επιλέγονται μέσω μιας διαδικασίας που αντικατοπτρίζει τη συντακτική ομάδα” της υπηρεσίας, σε συνδυασμό με ό, τι οι πελάτες σε όλο τον κόσμο αγαπούν περισσότερο.

Οι νικητές του παγκόσμιου καλλιτέχνη της χρονιάς, Songwriter of the Year και Breakthrough Artist της Χρονιάς επιλέχθηκαν από την παγκόσμια συντακτική ομάδα εμπειρογνωμόνων και tastemakers της Apple Music.

Δόθηκαν σε καλλιτέχνες που έχουν αληθινό πάθος για την τέχνη τους, της κατηγορίας και που ενσωματώνουν την αίσθηση της ανθρωπότητας, όπου οι ακροατές συσχετίζονται τόσο με το ποιοι είναι όσο και με τη μουσική τους.

Τα βραβεία για το Άλμπουμ της Χρονιάς και το Τραγούδι της Χρονιάς βασίζονται σε δεδομένα ροής και αντανακλούν το τι ακούν οι πελάτες της Apple Music φέτος και πόσες φορές σε επανάληψη.

Τα βραβεία μουσικής της Apple έχουν σχεδιαστεί για να αναγνωρίζουν το πάθος, την ενέργεια και τη δημιουργικότητα των αγαπημένων καλλιτεχνών του κόσμου.

Η Apple έχει σχεδιάσει μια σειρά βραβείων για να γιορτάσει την εξαιρετική δεξιοτεχνία που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δημιουργίας της μουσικής.

Σε μια συμβολική χειρονομία, οι ίδιες μάρκες που τροφοδοτούν τις συσκευές που τοποθετούν τη μουσική του κόσμου στα χέρια σας, βρίσκονται στην καρδιά των Apple Music Awards.

Η Apple αγαπά τη μουσική. Με το iPod και το iTunes, η Apple έκανε επανάσταση στην μουσική εμπειρία τοποθετώντας χίλια τραγούδια στην “τσέπη” μας.

Σήμερα, η Apple Music με πάνω από 60 εκατομμύρια τραγούδια, χιλιάδες λίστες αναπαραγωγής και καθημερινές επιλογές από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες μουσικής στον κόσμο, όπως το Beats 1 Radio, μια παγκόσμια ζωντανή ροή.

Από το 2015, η Apple Music έχει καλωσορίσει δεκάδες εκατομμύρια συνδρομητές σε 115 χώρες. Παίζοντας άψογα σε iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod και CarPlay, η Apple Music είναι η πιο ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία στον πλανήτη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.