19 Απρ 2024
READING

Η Vans χρηματοδοτεί με πάνω απο 1 εκ. δολάρια την δημιουργικότητα των νέων

2 MIN READ

Η Vans χρηματοδοτεί με πάνω απο 1 εκ. δολάρια την δημιουργικότητα των νέων

Η Vans χρηματοδοτεί με πάνω απο 1 εκ. δολάρια την δημιουργικότητα των νέων

Η Vans με αφορμή την #VansCheckerboardDay που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο έκανε δωρεά πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια στο Imagination.org.

Επίσης ανακοίνωσε τη δημιουργία του Vans Checkerboard, ενός παγκόσμιου προγράμματος επιχορηγήσεων που θα παρέχει οικονομική υποστήριξη σε ειδικευμένους φιλανθρωπικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο που υποστηρίζουν τη δημιουργική έκφραση μέσω των βασικών πυλώνων της δράσης του αθλητισμού, της τέχνης, της μουσικής.

Κατά την παραμονή της ημέρας Vans Checkerboard στις 21 Νοεμβρίου, η Vans έκλεισε την έδρα της εταιρείας για την ημέρα για να ενθαρρύνει τους υπαλλήλους να συμμετάσχουν μαζί με τους οπαδούς της Vans σε ολόκληρο τον κόσμο, γιορτάζοντας και υποβοηθώντας τη δημιουργικότητα στις κοινότητές τους συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που επικεντρώνονται στην δημιουργική έκφραση.

Η δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων το 2019 στο Imagination.org περιελάμβανε πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν παγκοσμίως από την Vans στις 21 Νοεμβρίου και τα έσοδα από τη δημοπρασία φιλανθρωπικού έργου του Global Ambassador σε συνεργασία με το eBay for Charity.

Η δωρεά στο Imagination.org θα βοηθήσει στη δημιουργία πάνω από 100 νέων δομών δημιουργικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 και θα ενισχύσει τις 150 δομές που υπάρχουν, φθάνοντας σε 20 χώρες και 10.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Ως μάρκα που ζει μέσα στην κουλτούρα της νεολαίας, η Vans Checkerboard ήταν κάτι παραπάνω από μια εταιρική πρωτοβουλία.

Η Vans είναι« μια εταιρεία ανθρώπων που συμβαίνει να κάνει παπούτσια ».

Με την υποστήριξη της Vans πάνω από 10.000 παιδιά θα επηρεαστούν άμεσα από αυτή τη δωρεά και θα μπορούν να εκφράσουν την δημιουργικοτητά τους σε ολο τον κόσμο.

Από το 2013, η Vans έχει δωρίσει πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια σε δημιουργικά φιλανθρωπικά ιδρύματα σε παγκόσμιο επίπεδο, επιτρέποντας δημιουργική έκφραση σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Η Vans πιστεύει ότι η δημιουργικότητα αποτελεί ουσιαστικό μέρος της ύπαρξης του ανθρώπου και ότι όλοι πρέπει να μπορούν να εκφράζονται μέσα από τα μοναδικά μέσα που προέρχονται από τη δράση αθλητισμού, τέχνης, μουσικής και street culture.

Το Vans Checkerboard Fund θα επιτρέψει στην Vans να συνδεθεί με περισσότερους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που εργάζονται για να επιτρέψουν τη δημιουργικότητα για τη νεολαία. Οι οργανισμοί μπορούν να επισκεφτούν το www.vans.com/checkerboardday για να μάθουν περισσότερα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.