27 Απρ 2024
READING

T2 | μαγική εμπειρία τσαγιού

2 MIN READ

T2 | μαγική εμπειρία τσαγιού

T2 | μαγική εμπειρία τσαγιού

Το T2 ανακαλύπτει και ξανα-παρουσιάζει το ταπεινό φύλλο τσαγιού με σκοπό να μοιραστεί γνώση και να δημιουργήσει μια μαγική εμπειρία γύρω από μια κούπα με τσάι.

Έχει έμπνευση από τις αρχαίες τελετουργίες τσαγιού και τις επαναφέρει με ένα σύγχρονο τρόπο στο σήμερα.

Κάθε φλιτζάνι που παρασκευάζει είναι μια ευκαιρία να κάνει το τσάι πιο ευχάριστο, πιο προσβάσιμο και πιο πειραματικό.

Είναι η ευκαιρία να συνδέσει αυτό το ρόφημα με περισσότερους ανθρώπους και να μοιραστεί με τον κόσμο την αγάπη για ένα καλύτερο φλιτζάνι τσάι, καθημερινά.

Το πρώτο κατάστημα ανοίγει στο Fitzroy της Μελβούρνης το 1996. Ξεκινά μια “επανάσταση τσαγιού”.

Το κοινό ήταν ετερόκλητο αλλά η αγάπη κονή για το τσάι ,backpackers, καλλιτέχνες, hippies, φοιτητές και μουσικοί όλα ενέπνευσαν τις προοπτικές του Τ2 για το τσάι και τη ζωή.

Προς το τέλος του 1999, εγκαινιάστηκε το δεύτερο κατάστημά στο Chadstone της Μελβούρνης. Ήταν άμεση και μεγάλη η επιτυχία με την αίσθηση της περιπέτειας στην εμπειρία στο κατάστημα που ενθάρρυνε τους επισκέπτες να παίζουν, να ανακαλύπτουν και να πειραματίζονται.

Από το 2014 ξεκινά ένα ταξίδι στον κόσμο Λαμβάνοντας τσάι στον κόσμο με τοποθεσίες όπως το Shoreditch στο Λονδίνο, στο Soho και στο Brooklyn στην Νέα Υόρκη.

Ιδρύθηκε από την Maryanna Shearer το 1997 με το πρώτο κατάστημα T2 στην οδό Brunswick στην μοντέρνα συνοικία Fitzroy της Μελβούρνης. Η T2 είναι σήμερα κορυφαίος πωλητής τσαγιού της Αυστραλίας με περισσότερα από 40 καταστήματα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η επιχείρηση αγοράστηκε από την Unilever το 2013 , τη μεγαλύτερη εταιρεία χονδρικής πώλησης τσαγιού στον κόσμο, με τα εμπορικά σήματα Liptons και Bushells.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.