24 Απρ 2024
READING

Η H&M θα παραδίδει ρούχα με ποδήλατα

2 MIN READ

Η H&M θα παραδίδει ρούχα με ποδήλατα

Η H&M θα παραδίδει ρούχα με ποδήλατα

Η H&M είναι έτοιμη να αρχίσει να παραδίδει παραγγελίες μέσω ποδηλάτου σε περισσότερες από 30 πόλεις υποστηρίζοντας την στρατηγική της για την αειφορία.

Ο fast fashion retailer ξεκίνησε ένα πιλοτικό πρόγραμμα με τη Fietskoeriers, μια ολλανδική εταιρία παράδοσης δεμάτων που λειτουργεί σε όλη την Ολλανδία.

Οι διαδικτυακές παραγγελίες θα συλλέγονται από τις αποθήκες της H&M πρώτα σε οχήματα βιοαερίου, τα οποία εκπέμπουν κατά 60-80% λιγότερα CO2 από τα κανονικά αυτοκίνητα, στη συνέχεια μέσω ποδηλάτου από τοπικούς κόμβους σε 30 ολλανδικές πόλεις.

Παρόλο που ο πιλότος παράδοσης της επόμενης ημέρας εξετάζεται επί του παρόντος μόνο στις Κάτω Χώρες Η υπόσχεση της H&M να γίνει απόλυτα βιώσιμη για το κλίμα μέχρι το 2040 σημαίνει ότι είναι πιθανό να επεκτείνει την πρωτοβουλία σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι αυξανόμενο το ενδιαφέρον για τη βιωσιμότητα των πελατών και είναι σίγουρο θα αγαπήσουν αυτόν τον νέο έξυπνο τρόπο για να πάρουν τα προιόντα μόδας στα σπίτια τους.

Η H&M προσβλέπει στην αξιολόγηση αυτού του πιλοτικού προγράμματος και στην υλοποίηση νέων συναρπαστικών έργων όσον αφορά τις έξυπνες μεταφορές με βάση το κλίμα.

Με μια αυξανόμενη επιχείρηση στο online, οι μεταφορές καθίστανται όλο και πιο σημαντικός τομέας εστίασης για για τα brands.

Θέλουν να εξασφαλίσουν ότι η εφοδιαστική αλυσίδα είναι όσο το δυνατόν πιο ενεργειακά αποδοτική, καθώς ο στόχος είναι να γίνουν θετικοί στο κλίμα μέχρι το 2040.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.