19 Απρ 2024
READING

Η GAP υιοθετεί συναισθηματικό τόνο για την νέα καμπάνια της με ψηφιακή εστίαση

2 MIN READ

Η GAP υιοθετεί συναισθηματικό τόνο για την νέα καμπάνια της με ψηφιακή εστίαση

Η GAP υιοθετεί συναισθηματικό τόνο για την νέα καμπάνια της με ψηφιακή εστίαση

Η Gap “έτρεξε” μια νέα καμπάνια σε όλα μέσα, η οποία καλεί τους αγοραστές να δώσουν το “Το δώρο της σκέψης”.

Η εκστρατεία λέει την ιστορία της σχέσης μιας μητέρας και του γιου με την πάροδο των χρόνων, με το Hoodie Gap ως συνδετικό νήμα.

Τα μηνύματα για την καμπάνια θα εμφανίζονται στο Gap.com, στα κοινωνικά μέσα της GAP και στις σελίδες του YouTube, καθώς και στις διαφημίσεις για κινητά, κοινωνικά, βίντεο και ήχου συνεχούς ροής.

Η διαφήμιση θα εμφανίζεται επίσης στις ψηφιακές πλατφόρμες στο Hulu, το Vevo και το Watch στο Facebook.

Φέτος, το εμπορικό σήμα παραβλέπει τόσο την τηλεόραση όσο και το ραδιόφωνο για να εστιάσει στις ψηφιακές τοποθετήσεις και μια πιο συναισθηματική ιστορία που ακολουθεί μια μητέρα και το γιο της για πολλά χρόνια.

Η εστίαση στην ισχυρή αφήγηση θα μπορούσε να βοηθήσει την μάρκα στη συναισθηματική πλευρά των καταναλωτών σε μια εποχή που το φυσικό λιανικό εμπόριο αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις.

Η μητρική εταιρεία Gap Inc. ανακοίνωσε μείωση κατά 2% στις πωλήσεις του 2ου τριμήνου, με έσοδα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η προσθήκη διαφημιστικών ψηφιακών διαφημίσεων διατηρεί την μάρκα στην κατάλληλη αγορά για τον αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών που κάνουν αγορές ηλεκτρονικά ενώ μια ψηφιακή εστίαση θα μπορούσε να είναι πιο αποδοτική από πλευράς κόστους για τον έμπορο από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.