19 Απρ 2024
READING

Η “μετακίνηση” της Marvel από ταινίες σε audiobooks

2 MIN READ

Η “μετακίνηση” της Marvel από ταινίες σε audiobooks

Η “μετακίνηση” της Marvel από ταινίες σε audiobooks

Η Marvel ολοκληρώνει το 2019 με το Endgame ως την ταινία με το υψηλότερη κερδοφορία σε όλο τον κόσμο και όλων των εποχών.

Το Captain Marvel βρίσκεται στο # 4 της λίστας, ενώ το Spider-Man| Far From Home βρίσκεται στο # 3.

Το τελευταίο είναι μια ταινία της Sony, αλλά το Spider-Man είναι μια δημιουργία της Marvel, και το στούντιο συνεργάστηκε με τη Sony σε αυτό.

Είμαστε στη δεύτερη δεκαετία των χαρακτήρων Marvel που κυριαρχούν στην αγορά.

Ακόμα και οι χαρακτήρες όπως ο Ant-Man και ο Iron Man, οι οποίοι αρχικά δεν ήταν ευρέως γνωστοί έξω από τους αναγνώστες των κόμικς είναι πλέον εξίσου δημοφιλείς με τον Captain America στη καρδιά του κοινού.

Με την κυριαρχία της Disney στο 2019 box office, η Marvel θέλει τώρα να συγκεντρώσει το ίδιο ενδιαφέρον και κυριαρχία στον κόσμο των audiobooks.

Με τη νέα συνεργασία της με το Serial Box, μια υβριδική start up audiobook, η Marvel επιδιώκει τουλάχιστον μια πιο σταθερή παρουσία στον χώρο του audiobook.

Οι πωλήσεις των βιβλίων μειώνονται καθώς οι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την εκτύπωση και η Marvel έχει ήδη συνεργαστεί με εφαρμογές όπως το Kindle και comiXology καθώς και τη δημιουργία της δικής της εφαρμογής όπου οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν ψηφιακά κόμικ.

Ορισμένοι τίτλοι Marvel είναι επίσης διαθέσιμοι σε μορφή audiobook, έτσι ώστε οι οπαδοί που ενδιαφέρονται περισσότερο για τις ιστορίες χωρίς τις συνοδευτικές εικόνες μπορούν να ακούσουν τις αγαπημένες τους ιστορίες Marvel.

Κάτι που είναι περίεργο δεδομένου ότι οι φίλοι των κόμικς – είτε είναι σε βιβλία περιοδικά είτε αυστηρά σε ταινίες Marvel θέλουν να βλέπουν τους αγαπημένους τους ήρωες.

Οι ιστορίες θα είναι νέες, υπάρχει περισσότερος χώρος για πειραματισμό με νέες ιδέες από ό, τι οι ταινίες, τα ηχητικά εφέ θα είναι κυρίαρχα και υπάρχει επίσης η δυνατότητα για τους αναγνώστες να εναλλάσσουν μεταξύ της εκτύπωσης και του ήχου.

Το Serial Box είναι προσανατολισμένο προς τους ανθρώπους σε κίνηση που θέλουν να ακούνε ιστορίες αλλά και πιθανόν να γυρίσουν στην ανάγνωση όταν είναι στο σπίτι τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.