18 Απρ 2024
READING

Η Amazon θα παραδώσει 3,5 δισεκατομμύρια παραγγελίες το 2019

1 MIN READ

Η Amazon θα παραδώσει 3,5 δισεκατομμύρια παραγγελίες το 2019

Η Amazon θα παραδώσει 3,5 δισεκατομμύρια παραγγελίες το 2019

Η Amazon δήλωσε ότι θα παραδώσει συνολικά 3,5 δισεκατομμύρια παραγγελίες το 2019, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση οτι θα γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία μεταφοράς και παράδοσης.

Σε όλη τη διάρκεια του 2019 η εταιρεία έχει εξοικονομήσει δισεκατομμύρια δολάρια στο σκέλος παράδοσης της Amazon Logistics, επιχειρώντας να απομακρύνει την εξάρτησή της από τρίτες εταιρείες όπως η FedEx και η UPS.

Η στρατηγική αυτή έχει αποδώσει και η Amazon μεταφέρει και παραδίδει τώρα “περίπου το μισό” όλων των δικών της παραγγελιών, υπερδιπλασιασμό από πέρυσι, όταν χειρίστηκε μόνο το 20% των παραδόσεων ειδών που πωλούνται στην πλατφόρμα της.

Η Morgan Stanley εκτιμά ότι η Amazon Logistics θα παραδώσει 6,5 δισεκατομμύρια πακέτα μέχρι το 2022, υπερβαίνοντας τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της UPS και της FedEx, που αναμένεται να μεταφέρουν 5 δισεκατομμύρια και 3,4 δισεκατομμύρια παραγγελίες αντίστοιχα.

Το Amazon έχει πλέον 150 σταθμούς διανομής σε όλες τις ΗΠΑ, απασχολώντας περίπου 100.000 άτομα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Αμαζόν ανακοίνωσε ότι απαγορεύει την σε όλους τους τρίτους πωλητές να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία παράδοσης εδάφους της FedEx για να μειώσει την εξάρτηση από τις μεταφορικές εταιρείες.

Αυτό ήρθε μετά την ανακοίνωση ότι η σύμβαση μεταφοράς και παράδοσης δεν θα ανανεωθεί τον Αύγουστο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.