Η Reebok ξεκίνησε την πρώτη υπηρεσία ενοικίασης sneakers “Reebok-To-Go”

Η Reebok εγκαινίασε την πρώτη υπηρεσία ενοικίασης sneakers παγκοσμίως με σκοπό να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να περπατούν και να τρέχουν.

Η Reebok-To-Go στοχεύει να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα ολοένα και δημοφιλέστερα ηλεκτρικά σκούτερ, προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα καινούργια παπούτσια τα οποία μάλιστα έχουν GPS.

Παράλληλα και σε συνεργασία με την M&C Saatchi της Στοκχόλμης, η Rebook Nordics εγκαινίασε τη νέα πρωτοβουλία “χρήση παπουτσιών” στη Στοκχόλμη.

Τα παπούτσια είναι εξοπλισμένα με QR-Code που μπορείτε να σαρώσετε με το τηλέφωνό σας, ακριβώς όπως τα e-scooters, για να ξεκλειδώσετε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε.

“Καθώς τα προβλήματα υγείας αυξάνονται – ειδικά μεταξύ των νεότερων ατόμων – η έλλειψη άσκησης μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα”, δήλωσε ο διευθυντής μάρκας Reebok Nordics Nicolas Nath.

“Τα ηλεκτρονικά σκούτερ έχουν εξελιχθεί πέρα από το να είναι ένα διασκεδαστικό, νέο αντικέιμενο σε de facto τρόπο μεταφοράς της πόλης.

“Έτσι, είδαμε μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους πόσο επωφελές είναι να κινούνται περισσότερο.

Δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο να το προγραμματίσουμε στην ημέρα μας. Δεν χρειάζεται να επενδύσουμε ώρες του χρόνου μας ή να ξοδέψουμε χρήματα σε γυμναστήριο – χρειάζεστε μόνο ένα ζευγάρι παπουτσιών “.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το ραδιόφωνο της Σουηδίας, μόνο δύο από τα 100 ταξίδια e-scooter αντικαθιστούν τις διαδρομές με αυτοκίνητα, πράγμα που σημαίνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ταξιδιών αντικαθιστά το περπάτημα.