19 Απρ 2024
READING

Το Google ανοίγει pop up κατάστημα Stadia στο Λονδίνο

2 MIN READ

Το Google ανοίγει pop up κατάστημα Stadia στο Λονδίνο

Το Google ανοίγει pop up κατάστημα Stadia στο Λονδίνο

Η Google ξεκινά ένα pop up κατάστημα τα Χριστούγεννα για τη νέα υπηρεσία παιχνιδιών Stadia στην καρδιά του Λονδίνου, επιτρέποντας στους περίεργους πελάτες να το δοκιμάσουν μόνοι τους.

Το Stadia, η επαναστατική υπηρεσία παιχνιδιών της Google που επιτρέπει σε οποιονδήποτε με $129 να κατεβάσει και να παίξει τα τελευταία παιχνίδια σε οποιαδήποτε οθόνη χωρίς την ανάγκη για κονσόλα.

Στα μέσα Δεκεμβρίου, η Google θα ανοίξει ένα pop-up στο Boxpark Shoreditch, όπου οι παίκτες μπορούν να κρίνουν από μόνοι τους εάν θέλουν να προσθέσουν τη νέα πλατφόρμα στις λίστες των Χριστουγέννων τους.

Στο Stadia Holiday Pop-Ups οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν το Stadia swag, να απολαύσουν μικρά γεύματα, να γνωρίσουν τους δημιουργούς του YouTube και, το πιο σημαντικό, να παίξουν παιχνίδια με το Stadia.

Pop up stores, τα οποία θα ανοίξουν επίσης στο Λος Άντζελες και στο Παρίσι, θα είναι ανοιχτά από τις 12:00 έως τις 20:00 τοπική ώρα.

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς τρόπους παιχνιδιού, όπου μια κονσόλα ή ένας υπολογιστής “τρέχει” ένα παιχνίδι από έναν δίσκο ή από ένα βαρύ ψηφιακό κατέβασμα, το σύστημα Stadia θα “κατεβάζει” παιχνίδια από πολύ υψηλής τεχνολογίας συστήματα στις δικές του τοποθεσίες, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση στο διαδίκτυο για να μεταφέρει την εικόνα στο χρήστη.

Αυτό προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια με καλύτερη ποιότητα από ό, τι στην κονσόλα, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν μια κονσόλα, σε οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να τρέξει το Google Chrome, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών, τηλεοράσεων, tablet και ακόμη και έξυπνων τηλεφώνων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.