27 Απρ 2024
READING

Η Nike επεκτείνει την γκάμα με μαγιό για να συμπεριλάβει ένα hijab κολύμβησης

2 MIN READ

Η Nike επεκτείνει την γκάμα με μαγιό για να συμπεριλάβει ένα hijab κολύμβησης

Η Nike επεκτείνει την γκάμα με μαγιό για να συμπεριλάβει ένα hijab κολύμβησης

Η Nike παρουσίασε τη συλλογή της Victory Swim αυτήν την εβδομάδα, η οποία περιλαμβάνει το Nike Victory Full-Coverage μαγιό, τη Nike Victory Swim Hijab, την Nike Victory Swim Tunic Top και τη Nike Victory Swim Leggings.

Η εταιρεία δημιούργησε τη συλλογή ως μέρος των προσπαθειών της να φιλοξενήσει αθλητές σε διάφορα περιβάλλοντα, τύπους και ικανότητες σώματος, ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η συλλογή κατασκευάστηκε από ύφασμα, το οποίο της επιτρέπει να είναι ελαφρύ, να αναπνέει και να στεγνώνει γρήγορα.

Το Swim Hijab διαθέτει μια ενσωματωμένη “τσέπη” που εξασφαλίζει την εφαρμογή των μαλλιών κατά τη διάρκεια της υποβρύχιας κίνησης.

Η συλλογή, η οποία θα είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές μέσω της nike.com και σε επιλεγμένους retailers την 1η Φεβρουαρίου, προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία UPF 40+.

Το Nike Victory Full-Coverage Μαγιό και το Nike Victory Swim Tunic Top έχουν επίσης ενσωματωμένο αθλητικό σουτιέν.

Η ελκυστικότητα σε διάφορους καταναλωτές βρίσκεται εδώ και καιρό στο μυαλό της Nike. Η Nike παρουσίασε το hijab για τις γυναίκες μουσουλμάνες το 2017, το οποίο κατασκευάστηκε από ένα “σκοτεινό, αναπνεύσιμο” πολυεστερικό ύφασμα.

Η επέκταση σε μαγιό είναι η τελευταία προσπάθεια της μάρκας να προσεγγίσει νέους πελάτες με αθλητικές φόρμες με επίκεντρο την απόδοση.

Τον Ιανουάριο, η Nike ξεκίνησε επίσης γραμμή αφιερωμένη στη γιόγκα, προσκαλώντας τη βοήθεια διασημοτήτων όπως τους Αλάνα Μπέαρ και Kevin Love για να ωθήσει την πειθαρχία ως «μυστικό όπλο προπόνησης» για κάθε αθλητή.

Οι προηγούμενες προσπάθειές της ΝΙΚΕ φαίνεται να έχουν αποδώσει πολύ καλά. Το γυναικείο σκέλος της επιχείρησης της Nike σημείωσε αξιοσημείωτη ανάπτυξη το έτος 2019 αυξανόμενο με διψήφια ποσοστά.

Η Nike Victory Swim Collection δείχνει τη δύναμη της καινοτομίας και θέλει να καλέσει όλες τις γυναίκες να ανακαλύψουν τη χαρά του αθλητισμού.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.