27 Απρ 2024
READING

Η LEGO εξαγοράζει την BrickLink, για να ενισχύσει τους δεσμούς με τους ενήλικες οπαδούς της

2 MIN READ

Η LEGO εξαγοράζει την BrickLink, για να ενισχύσει τους δεσμούς με τους ενήλικες οπαδούς της

Η LEGO εξαγοράζει την BrickLink, για να ενισχύσει τους δεσμούς με τους ενήλικες οπαδούς της

Η LEGO ανακοίνωσε ότι απέκτησε την BrickLink , τη μεγαλύτερη online κοινότητα ενηλίκων LEGO fans, για να ενισχύσει τη σχέση της με τη σημαντική βάση των ενηλίκων.

Η πλατφόρμα BrickLink έχει περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη και περιλαμβάνει μια ηλεκτρονική αγορά περισσότερων από 10.000 καταστημάτων από 70 χώρες.

Ένα ψηφιακό λογισμικό σχεδίασης κτιρίων Lego όπου οι “χτίστες” μπορούν να σχεδιάσουν και να επιδείξουν τις δημιουργίες τους σε μια ζωντανή κοινότητα στο διαδίκτυο όπου οι οπαδοί μοιράζονται ιδέες και χτίζουν.

Η πλατφόρμα ιδρύθηκε το 2000 από τον Dan Jezek ως έναν τρόπο να συνδεθούν οι ενθουσιώδεις φίλοι του LEGO από όλο τον κόσμο.

Αποκτήθηκε το 2013 από την NXMH, η οποία ανήκει στον Κορεάτη επιχειρηματία Jung-Ju “Jay” Kim. Η BrickLink εδρεύει στο Irvine της Καλιφόρνια.

Οι ενήλικες οπαδοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την Lego. Είναι παθιασμένοι, δεσμευμένοι και ατελείωτα δημιουργικοί. Η Lego έχει συνεργαστεί στενά με την κοινότητα εδώ και πολλά χρόνια και προσβλέπει στην εμβάθυνση της συνεργασίας.

Σχεδιάζει να συνεχίσει να υποστηρίζει την ενεργή αγορά του BrickLink και να αναπτύξει το ψηφιακό στούντιο του BrickLink, το οποίο επιτρέπει στους ενήλικες οπαδούς της να μεταφέρουν τη δημιουργικότητά τους στο επόμενο επίπεδο.

Η BrickLink παρέχει στην LEGO μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθεί με ενήλικες οπαδούς μέσω νέων καναλιών και συναρπαστικών εμπειριών.

Πρόσφατα συνεργάστηκε με το BrickLink σε μια σειρά συλλογών που προέρχονται από τους πελάτες της για να γιορτάσουν την 60ή επέτειο του της.

Η εξαγορά περιλαμβάνει επίσης το Sohobricks που παράγει μικρές παρτίδες Lego στοιχείων για ειδικές κατασκευές.

Οι οικονομικοί όροι της εξαγοράς δεν κοινοποιήθηκαν. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του 2019.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.