25 Απρ 2024
READING

Η H&M εγκαινιάζει ισπανόφωνο site και προσθέτει τεχνολογικά χαρακτηριστικά

2 MIN READ

Η H&M εγκαινιάζει ισπανόφωνο site και προσθέτει τεχνολογικά χαρακτηριστικά

Η H&M εγκαινιάζει ισπανόφωνο site και προσθέτει τεχνολογικά χαρακτηριστικά

Η H&M εγκαινίασε ισπανική ιστοσελίδα για τους πελάτες των Η.Π.Α., στην οποία οποιοσδήποτε πελάτης με έδρα τις Η.Π.Α. μπορεί να επιλέξει να ψωνίσει στον ιστότοπο αγγλικής ή ισπανικής γλώσσας.

Οι χρήστες της ισπανικής γλώσσας θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπάρχουσες υπηρεσίες της ιστοσελίδας H&M.

“Η H&M λειτουργεί σήμερα σε 50 ηλεκτρονικές αγορές, σε 20 αντίστοιχες γλώσσες, έτσι ήταν μια εύκολη απόφαση να επεκτείνουμε τον ιστότοπό μας στην αμερικανική ηπειρωτική κοινότητα των οπαδών της μόδας”, δήλωσε ο Stefan Vos, Διευθύνων Σύμβουλος της H&M North America. .

Η H&M ανακοίνωσε επίσης νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Το “Find in store” και το “in-store mode” επιτρέπουν στους αγοραστές να εντοπίζουν αντικείμενα σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία κατά τη χρήση της εφαρμογής, ενώ το “ship to store” επιτρέπει την τοπική παραλαβή των online παραγγελιών σε επιλεγμένες πόλεις.

Η λειτουργία “ειδοποίηση” ειδοποιεί τους χρήστες όταν τα επιλεγμένα προϊόντα είναι εκ νέου διαθέσιμα και το “εργαλείο αειφορίας” παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες παραγωγής και τα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Το τελευταίο επιτρέπει στους αγοραστές να διαβάσουν σχετικά με συγκεκριμένα εργοστάσια και τοποθεσίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία και να εξοικειωθούν με τις μεθόδους και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προμήθειας διαφόρων υφασμάτων.

Η H&M έχει προωθήσει τις προσπάθειες εταιρικής βιωσιμότητας από το 2002 και εισήγαγε την πρώτη συλλογή βιωσιμότητας το 2010, αλλά τα προγράμματά της εξακολουθούν να μην είναι προφανή στον καθημερινό αγοραστή.

Αλλες αλυσίδες δοκιμάζουν διαφορετικές τακτικές για να φέρουν την αειφορία στο προσκήνιο.

Παραδείγματος χάριν, η Madewell ανακοίνωσε μια συνεργασία με τον online μεταπωλητή ThredUp για να πουλήσει μεταχειρισμένα τζιν σε επιλεγμένα καταστήματα.

Εν τω μεταξύ, η Nordstrom ξεκίνησε μια ηλεκτρονική σελίδα για να παρουσιάσει προϊόντα από 90 μάρκες που θεωρούνται βιώσιμα για διάφορους παράγοντες.

Την ίδια ημέρα, ανακοίνωσε ότι προσχώρησε στο σύμφωνο μόδας G7, ένα συνασπισμό 32 παγκόσμιων retailers και η H&M ήταν επίσης μεταξύ των αρχικών υπογραφόντων.

Εκτός από τις προσπάθειες βιωσιμότητας, η H&M φαίνεται να βρίσκεται σε καλό σημείο, ειδικά όταν το μέλλον ενός από τους κορυφαίους ανταγωνιστές της, Forever 21, είναι αμφίβολο.

Η επικέντρωση της H&M στην digital αγορά έχει πιστωθεί για την ενίσχυση, η οποία περιλαμβάνει τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του BOPIS.

Οι καταναλωτές μοιάζουν άνετοι με την επιλογή του υβριδικού μοντέλου online-φυσικό κατάστημα.

Μια έρευνα διαπίστωσε ότι το 68% των Αμερικανών αγοραστών έχουν πραγματοποιήσει πολλαπλές αγορές BOPIS και το 85% έχει κάνει πρόσθετες αγορές όταν φτάσουν στο κατάστημα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.