27 Απρ 2024
READING

Τα ακουστικά προπόνησης της Adidas ακούγονται σχεδόν τόσο κομψά όσο φαίνονται

2 MIN READ

Τα ακουστικά προπόνησης της Adidas ακούγονται σχεδόν τόσο κομψά όσο φαίνονται

Τα ακουστικά προπόνησης της Adidas ακούγονται σχεδόν τόσο κομψά όσο φαίνονται

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία ακουστικά της Adidas, αν και κομψά, δεν είχαν ικανοποιητικό ήχο. Και έπειτα ήρθαν τα RPT-01 on-ear wireless, τα οποία αποτελούν έναν καλό λόγο να χαλάσετε τα ακουστικά που ήδη έχετε, ώστε να δικαιολογήσετε μια τέτοια αναβάθμιση.

Επιπλέον, ξαφνικά θα νιώσετε ότι θέλετε να ξεκινήσετε τρέξιμο ή γυμναστήριο.

Τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από τη Zound, τη σουηδική εταιρεία πίσω από την Urbanears και την εταιρεία εξοπλισμού ήχου, Marshall.

Ο ήχος στα συγκεκριμένα ακουστικά είναι εξαιρετικά πεντακάθαρος και είναι προφανές ότι η Zound δεν έχει απλά ρίξει πολλά μπάσα για να συγκαλύψει την κακή μηχανική.

Αντ ‘αυτού, τα μεσαία και τα ψηλά έχουν επιμεληθεί με ιδιαίτερη προσοχή. Και αυτά τα ακουστικά – στο πνεύμα του στυλ Primeknit της Adidas – είναι αρκετά άνετα για να σταθούν και στις δύο πλευρές του κεφαλιού σας.

Είναι επίσης εκπληκτικά ανθεκτικά και μπορούν να λυγίσουν και να περιστραφούν με πολλούς τρόπους, καθιστώντας τα μια αξιοπρεπή επιλογή για να πεταχτούν σε μια τσάντα χωρίς κίνδυνο.

Εντυπωσιακό είναι επίσης και το μικρό χειριστήριο τεσσάρων κατευθύνσεων που βρίσκεται πίσω από το δεξί ακουστικό, το οποίο ελέγχει την αναπαραγωγή και την ένταση.

Τα Adidas RPT-01  υποστηρίζει 40 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής και διαθέτουν αποσπώμενα, πλενόμενα πλεκτά καλύμματα ιδανικά αν τα φοράτε στο γυμναστήριο.

Διαθέτουν IPX4 βαθμολογία για την προστασία από ιδρώτα και, με το app, μπορούν να χρησιμοποιήσουν προσαρμοσμένες συντομεύσεις. Αυτά, μαζί με την in-ear έκδοση, θα ανέβουν στα ράφια των καταστημάτων προς $ 169.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.