24 Απρ 2024
READING

Η Nike και τα πάρκα της Νέας Υόρκης

2 MIN READ

Η Nike και τα πάρκα της Νέας Υόρκης

Η Nike και τα πάρκα της Νέας Υόρκης

Η Νέα Υόρκη διαθέτει περισσότερα από 1.900 πάρκα, παιδικές χαρές και εγκαταστάσεις αναψυχής στους πέντε δήμους. Στους χώρους αυτούς βρίσκονται γήπεδα μπάσκετ και τένις, γήπεδα ποδοσφαίρου, πατινάζ και χώροι παιχνιδιού. Όλα έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τον μεγάλο πληθυσμό αθλητών της πόλης.

Η Nike έχει παρουσία στη Νέα Υόρκη για περισσότερα από 40 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων ετών συνεργασίας με τα πάρκα της NYC για να αυξήσει την πρόσβαση στον αθλητισμό σε όλη την πόλη.

Ο ρόλος των πάρκων της πόλης ως χώρου για τον αθλητισμό και το παιχνίδι για όλους τους New Yorkers είναι πολύ σημαντικός για την πόλη.

Μέρος της συνέχισης του έργου είναι μια νέα επίσημη συνεργασία με την πόλη της Νέας Υόρκης, την πρώτη του είδους για το εμπορικό σήμα στη Βόρεια Αμερική, για να παράγει προϊόντα και να δημιουργεί εμπειρίες που ευθυγραμμίζονται με σημαντικές αθλητικές και κοινωνικές στιγμές στην πόλη.

Για περισσότερο από πέντε χρόνια, η NYC Parks και η Nike συνεργάστηκαν για να ωφελήσουν τη Νέα Υόρκη σε ολόκληρη την πόλη – από το Bronx έως το Staten Island – επενδύοντας σε πάρκα και προγραμματισμό που συνδέουν τις κοινότητες μέσω του αθλητισμού.

Η συλλογή AF1 – ALL FOR 1 – NYC είναι εμπνευσμένη από πάρκα σε όλη την πόλη και από εκείνους που καλλιεργούν την κοινότητα μέσω ανοιχτών χώρων παιχνιδιού.

Αποτελεί φόρο τιμής σε πολλούς από τους χώρους που υποστήριξε η Nike. Οι χώροι αυτοί περιλαμβάνουν τα iconic γήπεδα μπάσκετ Rucker και Gersh Park, το δικαστήριο Sara D. Roosevelt Kaws και το γήπεδο ποδοσφαίρου Park Flushing Meadow Corona Park.

Επίσης, εκτείνεται σε πάρκα skate στο Coleman Oval και το πάρκο McCarren, και το Tanahey Field και Court στο Lower East Side του Μανχάταν.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.