26 Απρ 2024
READING

Φεύγεις χωρίς να πληρώσεις στο Ahold Delhaize

2 MIN READ

Φεύγεις χωρίς να πληρώσεις στο Ahold Delhaize

Φεύγεις χωρίς να πληρώσεις στο Ahold Delhaize

Η Ahold Delhaize δοκιμάζει τρία καταστήματα με έξοδο χωρίς πληρωμή σε φυσικό ταμείο.

Μετά από δύο πιλοτικά καταστήματα στις Κάτω Χώρες, τώρα ανοίγει ένα παντελώς ανεξάρτητο κατάστημα στη Μασαχουσέτη. Οι πελάτες μπορούν απλά να πάρουν τα είδη τροφίμων τους και να φύγουν, η πληρωμή γίνεται αυτόματα.

Lunchbox

Στο Quincy της Μασαχουσέτης, η Ahold Delhaize πειραματίζεται με την τεχνολογία χωρίς μετρητά κάτω από τα κεντρικά της γραφεία.

Ένα μικροσκοπικό κατάστημα που ονομάζεται Lunchbox προσφέρει στους υπαλλήλους μια σειρά από σνακς, φρέσκα φαγητά και ποτά.

Εως και δώδεκα άτομα μπορούν ταυτόχρονα να βρίσκονται στο κατάστημα και χιλιάδες συναλλαγές χωρίς μετρητά έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα.

Το ψηφιακό κατάστημα κατασκευάστηκε ως αποτέλεσμα των ανακαινίσεων στην εταιρική καφετέρια και, σύμφωνα με την Ahold Delhaize, είναι πιο αποδοτικό από άλλες λύσεις που χρησιμοποιούνται σήμερα στη βιομηχανία.

Η πολυθενική εταιρεία σούπερ μάρκετ μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται ότι χρειάστηκε μόνο έξι εβδομάδες για να εγκατασταθεί το Lunchbox μέσα στα γραφεία της.

Container

Στην έδρα της στο Zaandam κοντά στο Άμστερνταμ, η Ahold Delhaize έχει τη δική της έκδοση του Amazon Go από τον Σεπτέμβριο.

Το κατάστημα χωρίς αγορές είναι μόνο 14 τ.μ. και είναι εξοπλισμένο με κάμερες και αισθητήρες. Η πληρωμή γίνεται αυτόματα μέσω της εφαρμογής.

Ωστόσο, το κατάστημα είναι προσβάσιμο μόνο για τους υπαλλήλους της Ahold Delhaize.

Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε ένα ευρύτερο τεστ με το σύστημα να είναι διαθέσιμο για τους τακτικούς πελάτες στο pop up κατάστημα στο αεροδρόμιο Schiphol.

Το μικρό κατάστημα των 14 τ.μ. θα παραμείνει ανοικτό για δύο μήνες και θα επιτρέψει στους επισκέπτες του αεροδρομίου να πάρουν γρήγορα snacks, όπως ένα σάντουιτς ή χυμό, από τα ράφια του μη επανδρωμένου καταστήματος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.