20 Απρ 2024
READING

Η Ocado θα ανοίξει το πρώτο «μίνι» fulfilment centre στο Μπρίστολ

2 MIN READ

Η Ocado θα ανοίξει το πρώτο «μίνι» fulfilment centre στο Μπρίστολ

Η Ocado θα ανοίξει το πρώτο «μίνι» fulfilment centre στο Μπρίστολ

Η Ocado ανοίγει μια νέα ρομποτική αποθήκη στο Μπρίστολ, καθώς αποδεικνύει την ικανότητά της να αναπτύξει την αυτοματοποιημένη τεχνολογία της με ταχύτητα.

Ο χώρος των 30.000 τετραγωνικών μέτρων θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021, σύμφωνα με την Ocado, και θεωρείται ότι είναι περίπου το μισό του χρόνου που θα χρειαζόταν για την ανάπτυξη μιας συνήθισμένης αποθήκης.

Θα κατασκευαστεί στο Avonmouth, το νέο κέντρο εκπλήρωσης θα είναι σε θέση να επεξεργαστεί 30.000 παραγγελίες την εβδομάδα, σε σύγκριση με τις 85.000 παραγγελίες που οι μεγαλύτερες αποθήκες είναι σε θέση να επεξεργαστούν και θα δημιουργήσει 815 θέσεις εργασίας για τη γύρω περιοχή.

Πρόκειται για τη μείωση του ρίσκου εκτέλεσης παραγγελιών, την επιτάχυνση της ανάπτυξης και την ουσιαστική επέκταση για να καλυφθούν οι διεθνείς συμφωνίες.

Αυτή η συμφωνία θα χρησιμεύσει για να αποδείξει στους επενδυτές της Ocado ότι είναι σε θέση να εγκαταστήσει γρήγορα και αποτελεσματικά το αυτοματοποιημένη πλατφόρμα υψηλής τεχνολογίας σε σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία.

Παρά το σχετικά μικρό μερίδιο στην αγορά τροφίμων στην Αγγλία (1,4%), η Ocado επικεντρώνεται στην πώληση τεχνολογίας και υπηρεσιών σε άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης με στόχο την επέκταση σε ολόκληρη την ΕΕ.

Η πλατφόρμα Ocado Smart Platform εξελίσσεται συνεχώς και καινοτομεί για να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών.

Μπορεί πλέον να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πελατών σε μια σειρά πελατών, μέσω των CFC, των mini-CFC και των κέντρων μικροεπεξεργασίας.

Η πλατφόρμα Ocado είναι δυναμική και συνεχώς βελτιώνεται, παρέχεται μέσω δοκιμασμένων λύσεων με αποδεδειγμένη και ελκυστική οικονομία κλίμακος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.