20 Απρ 2024
READING

Η Lego δωρίζει 1 εκ. παιχνίδια

2 MIN READ

Η Lego δωρίζει 1 εκ. παιχνίδια

Η Lego δωρίζει  1 εκ. παιχνίδια

Η LEGO ξεκινά την εκστρατεία #BuildtoGive 2019 με σκοπό να προσφέρει 1 εκατομμύριο σετ LEGO σε παιδιά που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις κατά τη διάρκεια Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Οι λάτρεις των LEGO όλων των ηλικιών καλούνται να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους για το καλό δημιουργώντας διασκέδαση, εορταστικά στολίδια με τούβλα LEGO και μοιράζοντάς τα στα κοινωνικά μέσα με το #BuildtoGive ή στα συμμετέχοντα καταστήματα.

Για κάθε στολίδι που χτίζεται και μοιράζεται, η ομάδα LEGO θα δωρίσει ένα σετ LEGO σε ένα παιδί που έχει ανάγκη παιχνιδιού.

Πέρυσι, η LEGO προσέφερε περισσότερα από 500.000 σύνολα LEGO σε παιδιά σε όλο τον κόσμο και αυτή την εορταστική περίοδο επιδιώκει να διπλασιάσει τη δωρεά.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορούν να εμπλακούν οι Lego builders. Απλά δημιουργήστε ένα διασκεδαστικό LEGO στολίδι και είτε εμφανίστε το στο κατάστημα ή τραβήξτε μια φωτογραφία και μοιραστείτε το με τα social media ή το LEGO Life χρησιμοποιώντας το hashtag #BuildToGive.

Ο ενθουσιασμός από τους κατασκευαστές LEGO σε όλο τον κόσμο για να χτίσουν όμορφα και διασκεδαστικά στολίδια για να βοηθήσουν τα παιδιά σε δύσκολες συνθήκες είναι μεγάλος.

Τα σύνολα LEGO θα δωθούν σε χώρες όπου δραστηριοποιείται η εκστρατεία καθώς και σε χώρες όπου η LEGO διαθέτει κεντρικά γραφεία ή εργοστάσια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LEGO.com/BuildToGive.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.