25 Απρ 2024
READING

Η Canada Goose ανοίγει βιωματικό κατάστημα με τεχνητές καταιγίδες χιονιού, αλλά χωρίς προϊόντα

2 MIN READ

Η Canada Goose ανοίγει βιωματικό κατάστημα με τεχνητές καταιγίδες χιονιού, αλλά χωρίς προϊόντα

Η Canada Goose ανοίγει βιωματικό κατάστημα με τεχνητές καταιγίδες χιονιού, αλλά χωρίς προϊόντα

Η Canada Goose ξεκίνησε ένα νέο βιωματικό κατάστημα που “εκθέτει” τους πελάτες σε καθημερινές τεχνητές καταιγίδες χιονιού, αλλά δεν έχει προϊόντα.

Το ‘The Journey’, που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα στο Τορόντο έχει σχεδιαστεί για να αναδημιουργήσει τις συνθήκες και την ατμόσφαιρα της Αρκτικής χρησιμοποιώντας ένα μείγμα τηλεοπτικών οθονών OLED, προβολές λέιζερ 4K, τοίχους σχεδιασμένους να μιμούνται βράχους και μηχανήματα χιονιού.

Για να εισέλθουν στο κατάστημα, οι πελάτες πρέπει να εισέλθουν στο “The Crevasse”, ένα λεπτό διάδρομο μεταξύ τοίχων που μοιάζουν σαν βράχοι με οθόνες OLED κάτω από γυαλί στο πάτωμα που προσομοιώνουν τη ρωγμή του πάγου όταν περπατούν.

Ακολουθεί το “Elements Room” στην οποία προβάλλονται ταινίες φύσης σχετικά με την ζωή στους πάγους από προβολείς λέιζερ 4K στην οροφή.

Στη συνέχεια, ο πελάτης θα οδηγηθεί στο “Gear Room” όπου το προσωπικό θα παρουσιάσει διαφορετικά μπουφάν Canada Goose, θα εξηγήσει εν συντομία πώς είναι κατασκευασμένα για να σας κρατήσουν ζεστό και να σας ζητήσουν να επιλέξετε ένα πριν μπείτε στο “Cold Room”.

Ενώ και άλλα καταστήματα έχουν “Cold Room” σχεδιασμένα για παρόμοιες αρκτικές συνθήκες και επιδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, αυτό είναι το πρώτο με πραγματικό χιόνι, που πέφτει καθημερινά.

Οι θερμοκρασίες στο δωμάτιο κυμαίνονται από -12 βαθμούς Κελσίου έως -20.

Τέλος, οι πελάτες θα βρεθούν στην περιοχή λιανικής πώλησης, όπου μπορούν να αναζητήσουν και να αγοράσουν αντικείμενα σε ψηφιακό περίπτερο, τα οποία θα παραδοθούν την επόμενη μέρα, εάν οι παραγγελίες γίνουν πριν από τις 14:00.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.