26 Απρ 2024
READING

Η Cyber Monday έκανε record στην Αμερική καθώς οι αγοραστές ξόδεψαν 12 εκ. δολ. το λεπτό

2 MIN READ

Η Cyber Monday έκανε record στην Αμερική καθώς οι αγοραστές ξόδεψαν 12 εκ. δολ. το λεπτό

Η Cyber Monday έκανε record στην Αμερική καθώς οι αγοραστές ξόδεψαν 12 εκ. δολ. το λεπτό

Οι πωλήσεις την Cyber Monday έσπασαν όλα τα ρεκόρ και έγινε η μεγαλύτερη ημέρα αγορών στην ιστορία των ΗΠΑ, με τους πελάτες να ξοδεύουν $ 12 εκατομμύρια ανά λεπτό στο αποκορύφωμά τους.

Οι Αμερικανοί αγοραστές δαπάνησαν συνολικά 9,4 δισεκατομμύρια δολάρια στη Cyber ​​Monday, αύξηση κατά 19,7% από τα 7,9 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι.

Αυτό οφειλόταν σε μια μαζική αιχμή αγορών αργά τη νύχτα μεταξύ 10:00 και 2:00, όπου οι αγοραστές δαπάνησαν 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια, σχεδόν το ένα τρίτο της συνολικής δαπάνης της ημέρας.

Η ​​Cyber ​​Monday το 2019 έσπασε επίσης ρεκόρ για το ποσό που δαπανήθηκε μέσω κινητού τηλεφώνου, φτάνοντας για πρώτη φορά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, υπερδιπλασιασμό από πέρυσι.

Η Amazon είπε επίσης ότι η Cyber ​​Monday ήταν η μεγαλύτερη ημέρα πωλησεών της διαχρονικά, ξεπερνώντας τη δική της εμπορική ενέργεια Prime Day.

Όπως συμβαίνει συνήθως, η Amazon δεν αποκάλυψε συγκεκριμένα στοιχεία, δηλώνοντας αντ ‘αυτού ότι οι καταναλωτές αγόρασαν “εκατομμύρια περισσότερα” προϊόντα από την ίδια ημέρα πέρυσι.

Τα στατιστικά δηλώνουν ότι από τις αρχές Νοεμβρίου δαπανήθηκαν 81,5 δισ. δολάρια στις ΗΠΑ.

Οι φόβοι των retailers για μια συντομότερη περίοδο σήμαινε ότι οι εκπτώσεις ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο, και οι καταναλωτές έλαβαν γνώση.

Σε ορισμένες περιοχές της χώρας, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες με τη μορφή του χιονιού και της έντονης βροχής σήμαιναν ότι πολλοί επέλεξαν να μείνουν στο σπίτι και να πάρουν τις καλύτερες προσφορές online.

Αναμένεται ότι οι καταναλωτές θα ξοδέψουν 14 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα για τις διακοπές τους μέσω των τηλεφώνων τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.