18 Απρ 2024
READING

Η Diageo παρουσιάζει εκστρατεία ενημέρωσης για την οδήγηση

1 MIN READ

Η Diageo παρουσιάζει εκστρατεία ενημέρωσης για την οδήγηση

Η Diageo παρουσιάζει εκστρατεία ενημέρωσης για την οδήγηση

Η Diageo στην Αμερική έχει ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία κοινωνικών μέσων δικτύωσης για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αποφεύγουν την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Η εκστρατεία, η οποία είναι διαθέσιμη στο Instagram και στο Twitter, περιλαμβάνει τρία βίντεο, διαφορετικού μήκους, που απευθύνονται σε νέους ενήλικες που έχουν νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.

Περιστρέφεται γύρω από στατιστικά στοιχεία, όπως ένας στους τρεις θανάτους με οδήγηση που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών, για να επισημανθούν τα αποτελέσματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η εκστρατεία καλεί επίσης τους καταναλωτές να επιλέξουν την ελευθερία τους να κάνουν σωστές επιλογές, όπως η επιλογή διαφορετικών τρόπων μεταφοράς ή το περπάτημα, αντί της οδήγησης.

«Η μεγαλύτερη ελευθερία»

Η Caroline Rhodes, αντιπρόεδρος Diageo North America, εξήγησε: “Η έννοια της ελευθερίας είναι ένα προνόμιο και η ανάγκη θετικής σκέψης και δράσης είναι απαραίτητη.

Η εκστρατεία στοχεύει να συγκεντρώσει 50 εκατομμύρια “υποσχέσεις” από ανθρώπους παγκοσμίως ότι δεν θα οδηγήσουν μεθυσμένοι.

Είναι μέρος του προγράμματος #JOINTHEPACT του Diageo, το οποίο ξεκίνησε το 2008 για να αποτρέψει την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε όλο τον κόσμο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.