24 Απρ 2024
READING

Η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα Everyone Can Code

2 MIN READ

Η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα Everyone Can Code

Η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα Everyone Can Code

Χιλιάδες σεμινάρια κωδικοποίησης προσφέρονται στα καταστήματα Apple.Η Apple παρουσίασε πλήρως ανασχεδιασμένο πρόγραμμα σπουδών Everyone Can Code για να βοηθήσει στην εισαγωγή περισσότερων μαθητών στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης στον κόσμο της κωδικοποίησης.

Τώρα είναι διαθέσιμο, το νέο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει ακόμη περισσότερους πόρους για τους εκπαιδευτικούς, έναν ολοκαίνουριο οδηγό για τους σπουδαστές και ενημερωμένα υλικά Swift Coding Club.

Σήμερα, εκατομμύρια φοιτητές σε περισσότερες από 5.000 σχολές παγκοσμίως χρησιμοποιούν το πρόγραμμα σπουδών Everyone Can Code για να φέρουν τις ιδέες τους στη ζωή και να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, όπως η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η επίλυση προβλημάτων.

Επιπλέον, ξεκινώντας σήμερα, οι εκπαιδευόμενοι σε όλο τον κόσμο μπορούν να εγγραφούν για χιλιάδες δωρεάν σεμινάρια κωδικοποίησης Today at Apple που πραγματοποιούνται το Δεκέμβριο σε όλα τα Apple Stores για να μάθουν να γράφουν τις πρώτες γραμμές κώδικα.

Το νέο πρόγραμμα σπουδών “Everyone Can Code” βασίζεται σε υπάρχοντα διαδραστικά παζλ, οδηγούς και δραστηριότητες για να κάνει τη μάθηση κωδικοποίησης ακόμη πιο προσιτή και να συνδέεται με την καθημερινή ζωή των μαθητών.

Ο καθένας μπορεί να κωδικοποιήσει βασισμένος σε ένα νέο οδηγό σπουδαστών σε Swift Playgrounds όπου κάθε κεφάλαιο βοηθά τους μαθητές να βασιστούν σε αυτό που ήδη γνωρίζουν, να πειραματιστούν με νέες έννοιες κωδικοποίησης και δημιουργικά να επικοινωνούν πώς η κωδικοποίηση επηρεάζει τη ζωή τους.

Ένας οδηγός συνοδού καθηγητή υποστηρίζει τους εκπαιδευτικούς να φέρνουν την κωδικοποίηση στις αίθουσες διδασκαλίας με χρήσιμους τρόπους για να διευκολύνουν, να εμβαθύνουν και να αξιολογήσουν τη μάθηση των μαθητών.

Σχεδιασμένο για να υποστηρίξει όλους τους φοιτητές, το νέο πρόγραμμα σπουδών Everyone Can Code έχει βελτιστοποιηθεί για το VoiceOver και περιλαμβάνει βίντεο και ηχητικές περιγραφές με κλειστά captions καθώς και βίντεο στην νοηματική γλώσσα.

Το νέο πρόγραμμα σπουδών “Everyone Can Code” ενσωματώνει τους οδηγούς έργων Apple’s Everyone Can Create για να βοηθήσει τους μαθητές να εκφράσουν αυτό που μαθαίνουν μέσω της κατάρτισης, της μουσικής, του βίντεο και των φωτογραφιών.

Σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας των παιδιών καθ ‘όλη τη διάρκεια της σχολικής τους ημέρας, το Everyone Can Create δίνει στους δασκάλους τη δυνατότητα να διασκεδάζουν και να χρησιμοποιούν σημαντικά εργαλεία για να δημιουργήσουν τις δεξιότητες δημιουργικότητας στα υπάρχοντα μαθήματα σε οποιοδήποτε θέμα από την κωδικοποίηση στη χημεία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.