16 Απρ 2024
READING

H Albert Heijn ανοίγει το μεγαλύτερο Κέντρο Εξυπηρέτησης Καταστημάτων

1 MIN READ

H Albert Heijn ανοίγει το μεγαλύτερο Κέντρο Εξυπηρέτησης Καταστημάτων

H Albert Heijn ανοίγει το μεγαλύτερο Κέντρο Εξυπηρέτησης Καταστημάτων

Η Albert Heijn άρχισε να παραδίδει τρόφιμα από ένα νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Καταστημάτων (HSC) των 20.000 τ.μ. – την μεγαλύτερη εγκατάσταση της.

Στο Άμστερνταμ, θα απασχολεί περίπου 1.000 άτομα, με δυνατότητα εκτέλεσης 40.000 παραγγελιών την εβδομάδα και παραδίδοντάς σε πελάτες στο Άμστερνταμ, το Χάρλεμ και την υπόλοιπη περιοχή της Βόρειας Ολλανδίας.

Το νέο HSC είναι σύμφωνο με τη φιλοδοξία της Ahold Delhaize να παρέχει Omnichannel experience.

Παρέχει περισσότερη χωρητικότητα, καλύτερη διανομή και χώρο για παράδοση στο σπίτι σε άλλες περιοχές, κάτι που είναι σημαντικό για την εξυπηρέτηση του αυξανόμενου αριθμού πελατών που επιθυμούν να παραγγείλουν online.

Η αύξηση αυτή οφείλεται εν μέρει στις προσπάθειες της Albert Heijn να καταστήσει ευκολότερη την online παραγγελία, για παράδειγμα μέσω της εφαρμογής σε εθνικό επίπεδο της επιλογής συνδρομής εβδομαδιαίας παράδοσης και χαμηλότερου ποσού παράδοσης στα μέσα της εβδομάδας.

Η εγκατάσταση, η οποία είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει ολόκληρη την γκάμα προιόντων Albert Heijn κάτω από μια στέγη, έχει ανακαινιστεί πλήρως και διαθέτει αρκετή ισχύ ώστε να μπορεί τελικά να χρησιμοποιεί μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα για παράδοση.

Το εμπορικό σήμα ήδη παραδίδει τρόφιμα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ποδήλατα σε ορισμένους πελάτες στο Άμστερνταμ και στοχεύει να αλλάξει πλήρως τις ηλεκτρικές μεταφορές στην περιοχή αυτή τα επόμενα χρόνια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.