25 Απρ 2024
READING

Η Nespresso και το πρόγραμμα Curbside για την ανακύκλωση στις κάψουλες καφέ

2 MIN READ

Η Nespresso και το πρόγραμμα Curbside για την ανακύκλωση στις κάψουλες καφέ

Η Nespresso και το πρόγραμμα Curbside για την ανακύκλωση στις κάψουλες καφέ

Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης μπορούν τώρα να ανακυκλώσουν τις κάψουλες καφέ Nespresso και άλλα ελαφριά είδη αλουμινίου μέσω ενός νέου προγράμματος curbside στην πόλη.

Το πρόγραμμα θα διευκολύνει την αποκατάσταση των καψουλών καφέ Nespresso και άλλων ελαφρών αντικειμένων από αλουμίνιο από τον ίδιο κάδο ανακύκλωσης όπου διατίθενται πλαστικό, γυαλί και άλλα υλικά.

Ο κ. Guillaume Le Cunff, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nespresso USA, δήλωσε: “Αναβαθμίζουμε συνεχώς την ευκολότερη ανακύκλωση των πελατών της Nespresso και συμβάλλουμε σε νέες λύσεις σε όλες τις προκλήσεις ανακύκλωσης και είμαστε ενθουσιασμένοι που βοηθούν στη βελτίωση της ανάκαμψης στη Νέα Υόρκη και μειώνουμε το ποσό όλων των ειδών αλουμινίου στους χώρους υγειονομικής ταφής σήμερα. “

Το πρόγραμμα

Ο γίγαντας των τροφίμων συνεργάστηκε με το Υπουργείο Υγιεινής της Νέας Υόρκης (DSNY) και την Sims Municipal Recycling (SMR) για να υλοποιήσει το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα, που στοχεύει στην υποστήριξη της πρωτοβουλίας Zero Waste της Νέας Υόρκης, έχει τη δυνατότητα να μειώσει κάθε χρόνο 43.000 τόνους φύλλου αλουμινίου και άλλα μεικτά μέταλλα που καταλήγουν σε τοπικούς χώρους υγειονομικής ταφής.

Στις περισσότερες πόλεις τα αντικείμενα όπως τα φύλλα αλουμινίου διαχωρίζονται από άλλα μικτά μέταλλα χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό για ανακύκλωση.

Η SMR έχει επενδύσει σε νέα τεχνολογία που επιτρέπει καλύτερη ταξινόμηση και καταγραφή αυτών των ειδών, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του συστήματος ανακύκλωσης της πόλης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.