25 Απρ 2024
READING

Με νοσταλγία γιορτάζει την κληρονομιά της μάρκας η νέα ξύλινη σειρά LEGO Originals

3 MIN READ

Με νοσταλγία γιορτάζει την κληρονομιά της μάρκας η νέα ξύλινη σειρά LEGO Originals

Με νοσταλγία γιορτάζει την κληρονομιά της μάρκας η νέα ξύλινη σειρά LEGO Originals

Με το LEGO Originals Wooden Minifigure , η LEGO και οι ειδικοί σχεδιασμού Room Copenhagen παρουσιάζουν μια νέα γκάμα προϊόντων αφιερωμένων σε οπαδούς που λατρεύουν νοσταλγία LEGO και “παιχνιδιάρικο” εσωτερικό σχεδιασμό.

Το προϊόν παρουσιάστηκε σε ένα μοναδικό LEGO Originals Pop Up Store και Gallery στο Covent Garden του Λονδίνου, όπου οι fans μπορούν να πάνε για να έχουν την ευκαιρία να πάρουν αυτό το σπάνιο και περιορισμένης έκδοσης μοντέλο πριν ξεκινήσει να πωλείται ευρύτερα στο LEGO.com.

Η Lego ιδρύθηκε το 1932 από τον ξυλουργό Ole Kirk Kristiansen, τα πρώτα παιχνίδια LEGO κατασκευάστηκαν από ξύλο.

Η δεξιοτεχνία του και η προσοχή στη λεπτομέρεια εξασφάλιζαν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας για τα προϊόντα, αλλά όταν οι προμήθειες ξύλου έγιναν σπάνιες μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Lego άρχισε να συμπληρώνει την παραγωγή της με πλαστικά παιχνίδια και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Μιλώντας το 1950, ο Ole Kirk Kristiansen δήλωσε: “Είχα δεσμευτεί πάντα να κάνω τα ωραιότερα και πιο εύρωστα αντικείμενα και όπως και άλλοι ξυλουργοί πιστεύω ότι ο καλύτερος τύπος διαφήμισης είναι όταν το προϊόν προωθεί τον εαυτό του. Στόχος μας είναι να παράγουμε ένα πολύ καλό, γερό και κομψό έργο και να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα της LEGO θα είναι πάντα γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα ».


Με σεβασμό στην κληρονομιά ως παραγωγός χειροποίητων ξύλινων παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, αυτό το premium μοντέλο κατασκευάζεται χειροποίητα από βελανιδιές πιστοποιημένες με FSC, με ρυθμιζόμενα κίτρινα πλαστικά χέρια ακριβώς όπως τα σημερινά μίνι φωτιστικά LEGO.

Το μοντέλο μετρά πάνω από 7 “(20cm) ύψος, πλάτος 4” (11cm) και βάθος 3,5 “(9cm). Το τελευταίο προϊόν LEGO που συνδυάζει τόσο ξύλο όσο και πλαστικό ήταν το πυροσβεστικό όπλο 1100 Bedford πριν από 60 χρόνια το 1959.

Αυτή η αναβαθμισμένη έκδοση του κλασικού μίνι LEGO 5: 1 παρουσιάζεται σε ένα premium κουτί δώρου με ένα φυλλάδιο 28 σελίδων που παρουσιάζει την ιστορία του minifigure και την ιστορία πίσω από την ανάπτυξη αυτού του ξύλινου μοντέλου.

Περιλαμβάνονται επίσης εμπνευσμένα παραδείγματα για το πώς οι σχεδιαστές της LEGO εξατομίκευαν τα μοντέλα τους, καθώς και την έμπνευση για τα αξεσουάρ που μπορούν να φτιάξουν χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα τούβλα LEGO.

Ορισμένοι σχεδιαστές της LEGO έχουν ήδη αναλάβει τη διαδικασία εξατομίκευσης του μοντέλου και τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο LEGO Originals Pop Up Store και Gallery στο Λονδίνο.

Από την άφιξή του το 1978, έχουν ξεκινήσει πάνω από 8.000 διαφορετικά mini-παιχνίδια, για να μην αναφέρουμε τις πολλές εκδοχές που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά.

Αυτή η νέα έκδοση δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι fans ενθαρρύνονται να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους για να διακοσμήσουν και να προσαρμόσουν με μοναδικούς τρόπους και να μοιραστούν τις δημιουργίες τους μέσω των social media χρησιμοποιώντας το #LEGOOriginals.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.