28 Απρ 2024
READING

Το όγδοο κέντρο Porsche Experience θα κατασκευαστεί στην Ιταλία

2 MIN READ

Το όγδοο κέντρο Porsche Experience θα κατασκευαστεί στην Ιταλία

Το όγδοο κέντρο Porsche Experience θα κατασκευαστεί στην Ιταλία

Οι εργασίες για την δημιουργία circuit και την κατασκευή ενός κέντρου πελατών στην περιοχή των 559.000 τετραγωνικών μέτρων πρόκειται να ξεκινήσουν ακόμα φέτος. Το άνοιγμα προγραμματίζεται για τις αρχές του 2021.

Τα Porsche Experience Centers ενσωματώνουν ό, τι είναι η Porsche: εμπειρία εξαιρετικής και απολαυστικής οδήγησης από πρώτο χέρι.

Η Franciacorta θα αποτελέσει ένα ακόμα σημείο επαφής για πελάτες και φίλους από όλη την Ευρώπη που θέλουν να βιώσουν την αίσθηση της Porsche για τον εαυτό τους.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η Porsche άνοιξε το δεύτερο γερμανικό κέντρο εμπειρίας Porsche στο Hockenheimring, ενώ άλλα βρίσκονται στο Silverstone, στην Ατλάντα, στο Le Mans, στο Λος Άντζελες και στη Σαγκάη.

Όπως και τα υπάρχοντα Porsche Experience Centers, το PEC Franciacorta θα αποτελείται επίσης από διάφορα κομμάτια και ένα κέντρο πελατών.

Η έμφαση θα δοθεί στα προγράμματα οδήγησης υπό εξαιρετικά επαγγελματικές συνθήκες.

Βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένο

Το Franciacorta είναι η ιδανική τοποθεσία για ένα κέντρο εμπειρίας Porsche, καθώς η υπάρχουσα πίστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφετηρία για τα μελλοντικά circuits οδήγησης.

Επιπλέον, η περιοχή είναι ελκυστική από τη γεωγραφική θέση λόγω της τοποθεσίας της στο κέντρο της βόρειας Ιταλίας, κοντά στην Ελβετία και τη λίμνη Garda, αλλά και με καλές συνδέσεις με μεγάλες πόλεις όπως το Μιλάνο, τη Μπρέσια, το Μπέργκαμο και τη Βερόνα.

Με την κουλτούρα του κρασιού και των τροφίμων, το Franciacorta είναι επίσης ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, ειδικά το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.