Η Nordstrom επενδύει στην start up 11 Honoré με ρούχα plus-size

Η Honoré ανακοίνωσε ότι πέτυχε 10 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση για την περαιτέρω ανάπτυξη των προσωπικών της υπηρεσιών styling, την ανάπτυξη μεγάλου μεγέθους ρούχων χωρίς αποκλεισμούς σε μάρκες ενδυμάτων και την προσθήκη περισσότερων εμπορικών σημάτων.


Η Nordstrom προσχώρησε σε μια ομάδα επενδυτών σε αυτό τον γύρο χρηματοδότησης.Το πολυκατάστημα επίσης θα φιλοξενήσει επίσης εκθέσεις της Honoré στο Σικάγο και το Νάσβιλ, Τενεσί.

Η 11 Honoré ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια με την προσέγγιση ότι τα πολυτελή brands και οι υπηρεσίες προσωπικού στυλ παραμελούν ένα προσοδοφόρο τμήμα της μόδας, τα μεγάλα μεγέθη ρούχων.

Η 11 Honoré, όπως η Universal Standard, βοηθά στην κάλυψη αυτού του κενού, δουλεύοντας πίσω από τις σκηνές με τους σχεδιαστές και τα εργοστάσια, για να διασφαλιστεί ότι τα ενδύματα είναι κατάλληλα διαμορφωμένα, δομημένα και κατασκευασμένα για μεγαλύτερα μεγέθη.

Μια άλλη βασική επιχειρηματική δραστηριότητα για την 11 Honoré είναι η υπηρεσία styling της, η οποία λέει ότι “συνεργάζεται στενά με μια ποικιλία γυναικών, συμπεριλαμβανομένων των CEOs, των VIPs και των stylists τους, των γιατρών, των καλλιτεχνών και στελεχών σε επίπεδο C”.

Η 11 Honoré έχει αλλάξει το τοπίο της μόδας για γυναίκες που φορούν μεγαλύτερα μεγέθη από κορυφαίους σχεδιαστές.

Αυτό ταιριάζει επίσης με τη στρατηγική της Nordstrom να προσφέρει υπηρεσίες όπως το styling και την προσαρμογή, τόσο στα καταστήματά της όσο και μέσω της συνδρομητικής της εταιρείας Trunk Club, για να προσελκύσει πελάτες και να επεκτείνει τις πωλήσεις.