27 Απρ 2024
READING

Η νέα διαφήμιση της Stella Artois επιδιώκει να ενώσει τους γείτονες με την μπύρα

2 MIN READ

Η νέα διαφήμιση της Stella Artois επιδιώκει να ενώσει τους γείτονες με την μπύρα

Η νέα διαφήμιση της Stella Artois επιδιώκει να ενώσει τους γείτονες με την μπύρα

Στο πλαίσιο της καμπάνιας για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές “Moments Worth Making”, η Stella Artois θα πραγματοποιήσει μια σειρά από ενεργοποιήσεις που θα ενθαρρύνουν τους Αμερικανούς να μοιράζονται μια μπύρα με τους γείτονές τους.

Η προσπάθεια, η οποία θα επεκταθεί σε γειτονιές σε 27 πόλεις, περιλαμβάνει περιλαμβάνει έξι ζευγάρια γειτόνων του Μανχάταν και του Μπρούκλιν που συναντιούνται για πρώτη φορά και αρχίζουν μια συνομιλία.

Για να ενθαρρύνει την περαιτέρω αλληλεπίδραση σε κάθε γειτονιά η Stella Artois θα δώσει στο site της πακέτα Stella Together Holiday Sweater Pack.

Τα πακέτα περιέχουν δύο μπύρες που είναι τυλιγμένες σε μια μικρή κόκκινη πλέκτη θήκη, καθώς και ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών δύο τεμαχίων που απαιτεί και τα δύο μέρη να συνεργαστούν για να ανοίξουν την μπύρα.

Τα πακέτα μπορούν επίσης να κερδίσουν όσοι μοιράζονται μια φωτογραφία με τους γείτονές τους στο Instagram ή στο Twitter με τα hashtags #StellaNeighbors και #Contest. Ένας μεγάλος νικητής θα πάρει ένα μήνα προμήθεια της Stella Artois.

Η Stella Artois εντάσσεται σε μια αυξανόμενη λίστα brands που δίνουν έμφαση στην αλληλεγγύη για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Η προσπάθεια έχει στόχο να επισημανθεί πόσοι άνθρωποι που ζουν κοντά είναι συχνά αποξενωμένοι ο ένας από τον άλλο, καθώς και ότι οι κοινωνικές και πολιτικές εντάσεις εξακολουθούν να είναι πολλές.

Η προσφορά της Stella Artois για την καλύτερη σύνδεση των γειτόνων υποδηλώνει κάτι τόσο απλό όσο το μοίρασμα μίας μπύρας μπορεί να βελτιώσει την κοινωνία.

Τα στοιχεία υποστηρίζουν ότι η έλλειψη εξοικείωσης με τους γείτονες είναι ένα φαινόμενο που επικρατεί στις ΗΠΑ. Το 31% των ερωτηθέντων Αμερικανών δεν γνωρίζουν τους γείτονές τους, σύμφωνα με την έρευνα και ο αριθμός αυτός μειώνεται στο 21% στην ηλικία των 30.

Η εκστρατεία Stella Artois ακολουθεί μια αντίστοιχη λογική από την Heineken πριν από δύο χρόνια.

Η οποία συγκέντρωσε ζεύγη ανθρώπων από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, όπως ένας προοδευτικός και ένας σκεπτικιστής της κλιματικής αλλαγής, για να συνδεθούν και να παραμερίσουν τις διαφορές τους ενώ μοιράζονται μια μπύρα.

Η αύξηση των διαφημιστικών ενεργειών που αφορούν την ευγένεια και την καλοσύνη έχει γίνει ιδιαίτερα εμφανής τους τελευταίους μήνες, ενώ οι έμποροι σε διάφορες κατηγορίες υπερασπίζονται αυτό τον σκοπό.

Τα Oreo ξεκίνησαν τη μεγαλύτερη εκστρατεία μέχρι σήμερα με το δημιουργικό θέμα της σύνδεσης ανθρώπων και νωρίτερα αυτό το μήνα η Aéropostale ξεκίνησε μια πλατφόρμα Aero Oneness, η οποία γιορτάζει τις διαφορές και τις συναντήσεις της.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.