28 Απρ 2024
READING

2,6 δισ. λίρες σε επιστροφές αναμένονται την περίοδο των διακοπών στο e-commerce

1 MIN READ

2,6 δισ. λίρες σε επιστροφές αναμένονται την περίοδο των διακοπών στο e-commerce

2,6 δισ. λίρες σε επιστροφές αναμένονται την περίοδο των διακοπών στο e-commerce

Οι έμποροι λιανικής πώλησης στο e-commerce θα αντιμετωπίσουν επιστροφές προιόντων £ 2,6 δισ. λίρες κατά τη διάρκεια της εποχής των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Οι επιστροφές προβλέπεται να αυξηθούν κατά £ 300 εκατομμύρια στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά την εορταστική περίοδο σε σύγκριση με πέρυσι, σύμφωνα με νέα στοιχεία από την ReBOUND.

Οι πωλήσεις προϊόντων του Black Friday αναμένεται να φέρουν μαζικές επιστροφές στις 4 Δεκεμβρίου και στις 9 Δεκεμβρίου, ενώ οι επόμενες πολλές επιστροφές προιόντων θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιανουαρίου.

Οι έμποροι λιανικής πώλησης μόδας πρόκειται να “πληγούν” περισσότερο, ενώ οι επιστροφές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Black Friday αναμένεται να φτάσουν στά 457 εκατομμύρια λίρες, δημιουργώντας ένα σημαντικό πρόβλημα σε εκείνους που δεν προετοιμάζονται πλήρως.

Μόνο το Σαββατοκύριακο του Black Friday οι επιστροφές σε όλους τους λιανοπωλητές στο διαδίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο θα φτάσουν τα 606 εκατομμύρια λίρες, πάνω από το διπλάσιο των 244 εκατομμυρίων λιρών που έφτασαν πέρυσι.

Οι επιστροφές είναι συχνά ο άγνωστος Χ στις ηλεκτρονικές αγορές, αλλά με ένα στα τέσσερα προϊόντα που πωλούνται να επιστρέφονται ,η διαχείριση των τους παραμένει η πιο μεγάλη πρόκληση.

Όταν αναμένεται ότι το συνολικό ποσό των online επιστροφών μόδας φτάνει τα 2 δισεκατομμύρια λίρες αυτό είναι δύσκολο να αγνοηθεί.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.