20 Απρ 2024
READING

Η Waitrose δοκιμάζει νέο concept καταστήματος

2 MIN READ

Η Waitrose δοκιμάζει νέο concept καταστήματος

Η Waitrose δοκιμάζει νέο concept καταστήματος

Η βρετανική εταιρεία λιανικής πώλησης Waitrose & Partners δοκιμάζει μια νέα φιλοσοφία καταστημάτων στο Lincoln, η οποία παρέχει στους πελάτες την πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες της The John Lewis Partnership.

Το πιλοτικό πρόγραμμα αποτελεί μέρος του επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας για τη λειτουργία των δύο εμπορικών σημάτων ως ενιαίας επιχείρησης.

Το κατάστημα θα προσφέρει μια προσαρμοσμένη σειρά από περισσότερα από 1.600 προϊόντα John Lewis, συμπεριλαμβανομένων των gifting, οικιακής χρήσης, gadgets κουζίνας, μαγειρικά σκεύη και εποχιακά προιόντα.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα σε ενσωματωμένες οθόνες στο κατάστημα παράλληλα με τις σχετικές σειρές προιόντων Waitrose, καθώς και σε μια ειδική περιοχή John Lewis.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στα δοκιμαστικά καταστήματα θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συμβουλές μόδας και στυλ, μαθήματα καλλιγραφίας, εργαστήρια barista και μαθήματα φωτογραφίας.

«Συνδυασμένη πρόταση»

Η φιλοδοξία είναι να υπάρχουν ταυτόχρονα τα σήματα John Lewis και Waitrose και να επιτύχουν μια ισχυρότερη συνδυασμένη πρόταση για τους πελάτες και να δώσουν στους αγοραστές ακόμα περισσότερους λόγους να επισκεφτούν τα καταστήματά.

Η δοκιμή έχει τεράστιες δυνατότητες να αυξήσει την προσφορά εταιρικής σχέσης και την εμπειρία των συνεργατών για να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο τόσο η Waitrose όσο και οι πελάτες θα δουν τις επισκέψεις στο σούπερ μάρκετ στο μέλλον.

Οι πελάτες του πιλοτικού καταστήματος θα μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά πληρωμένων εκδηλώσεων έως και 20 άτομα, όπου οι υπάλληλοι της Waitrose θα μοιραστούν την γνώση τους σε αυτά τα ειδικά θέματα.

Ο λιανοπωλητής δημιούργησε ένα νέο κοινόχρηστο χώρο στο κατάστημα για να φιλοξενήσει αυτά τα γεγονότα.

Ένα γραφείο εξυπηρέτησης θα επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν κράτηση δωρεάν και με χρέωση εκδηλώσεων, να πραγματοποιούν κρατήσεις υπηρεσιών για τρόφιμα και να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους.

Αν το πρόγραμμα επιτύχει ο έμπορος λιανικής επιδιώκει να αναπτύξει την ιδέα σε περίπου 50 καταστήματα Waitrose.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.