23 Απρ 2024
READING

Τα μπισκότα Oreo δίνουν έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις

2 MIN READ

Τα μπισκότα Oreo δίνουν έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις

Τα μπισκότα Oreo δίνουν έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις

Τα μπισκότα Oreo ξεκίνησαν τη μεγαλύτερη εκστρατεία Χριστουγέννων μέχρι σήμερα με μια καμπάνια που “παίζει” στην τηλεόραση, σε ψηφιακό περιεχόμενο και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η μάρκα μέρος του τμήματος Nabisco της Mondelez International, έτρεξε τελευταία μια εκστρατεία διακοπών το 2016.

Το κέντρο της καμπάνιας “First Christmas” είναι ένα ξωτικό που σταματάει σε ένα κατάστημα για να πάρει μπισκότα και γάλα για τον Άγιο Βασίλη ο οποίος είναι έξω στο ελκηθρό του.

Αναγνωρίζοντας ότι το ξωτικό είναι καινούργιο στη δουλειά ο ταμίας του καταστήματος δείχνει στον βοηθό του Άγιου Βασίλη πως να συνδυάσει το Oreo με το γάλα και οι δύο σύντομα θα γίνουν φίλοι.

https://www.youtube.com/watch?v=7v3oCYUJkVI

Το hashtag #OREOforSanta ενισχύει τα θέματα που απεικονίζονται στην διαφήμιση και πως τα Oreo είναι τα μπισκότα που θέλει ο Αι-Βασίλης.

Η Oreo αναπτύσει την εκστρατεία online μέσω συνταγών και άλλου ψηφιακού περιεχομένου και μέσω διαφήμισης στον πραγματικό κόσμο.

Η Oreo αναπτύσσει μια πολυκαναλική προσέγγιση για την Χριστουγιεννιάτικη εκστρατεία το 2019 η οποία αξιολογείται ως η μεγαλύτερη επένδυση της μάρκας τα τελευταία χρόνια.

Από την προοπτική των μηνυμάτων, η καμπάνια αντικατοπτρίζει τις δημιουργικές τάσεις που εμφανίστηκαν φέτος γύρω από την ενθάρρυνση της ευγένειας και της συντροφικότητας σε γεμάτες κοινωνικές στιγμές.

Με μεγάλη έμφαση στα Χριστούγεννα η Oreo επιδιώκει να διατηρήσει την δυναμική που έχει δει τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 8,5% και το μερίδιο αγοράς της κατηγορίας να αυξάνεται κατά 1,4 μονάδες από έτος σε έτος.

Η ανάπτυξη για το εμπορικό σήμα έρχεται καθώς συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, ιδίως μεταξύ των νέων ηλικιών.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη της Mondelez το 59% των ενηλίκων σε όλο τον κόσμο προτιμούν snacks αντί να τρώνε φαγητό με το ποσοστό να ξεπερνά το 70% για τους Millenials.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.