26 Απρ 2024
READING

Το Selfridges είναι το πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο με μόνιμο κινηματογράφο

1 MIN READ

Το Selfridges είναι το πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο με μόνιμο κινηματογράφο

Το Selfridges είναι το πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο με μόνιμο κινηματογράφο

Το Selfridges έχει ανοίξει επίσημα κινηματογράφο στο κατάστημά στο Λονδίνο στην Oxford Street.

Σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα πολυκατάστημα οπουδήποτε στον κόσμο για να στεγάσει μόνιμα μια τέτοια εγκατάσταση.

Η Selfridges άνοιξε επίσημα τον κινηματογράφο καθιστώντας το πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο για να φιλοξενήσει μόνιμα μια τέτοια εγκατάσταση.

Οι πελάτες μπορούν να εισέλθουν στον κινηματογράφο από το κάτω ισόγειο μέσα στο πολυκατάστημα ή μέσω άμεσης πρόσβασης από το δρόμο για να επιτρέψουν την πρόσβαση ανεξάρτητα από τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Η Selfridges δήλωσε ότι ο χώρος θα υπάρχει όλο το χρόνο, με ημερήσιες και βραδινές προβολές που θα προσφέρουν ένα μίγμα κινηματογραφικών ταινιών και εισιτηρίων που κυμαίνονται έως τις 20 λίρες Αγγλίας, ανάλογα με τις ημέρες και τις ώρες προβολής.

Ο κινηματογράφος στο Selfridges διαθέτει επίσης ένα μενού τροφίμων και ποτών μαζί με ένα πρόγραμμα πιστότητας πελατών που περιλαμβάνει δωρεάν εισιτήρια και άλλα οφέλη και υπηρεσίες.

Ο κινηματογράφος είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας με τα ανεξάρτητα boutique cinema Olympic Studios, που έχουν πολλές τοποθεσίες τόσο στο Barnes όσο και στο Battersea.

Ο νέος κινηματογράφος σηματοδοτεί την τελευταία προσπάθεια της Selfridges να ενισχύσει την προσφορά της για τους πελάτες της.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.