28 Απρ 2024
READING

Η H&M άνοιξε ένα διαφορετικό κατάστημα στο Βερολίνο

2 MIN READ

Η H&M άνοιξε ένα διαφορετικό κατάστημα στο Βερολίνο

Η H&M άνοιξε ένα διαφορετικό κατάστημα στο Βερολίνο

Το πρώτο υπερ-τοπικό flagship της H&M Mitte Garten άνοιξε τις πόρτες του στην καλλιτεχνική συνοικία Mitte του Βερολίνου.

Με περίπου 300 τετραγωνικά μέτρα, είναι ένα από τα μικρότερα καταστήματα της H&M που προσφέρει επιλεγμένα γυναικεία ενδύματα, επιλεγμένα εξωτερικά brands, vintage κομμάτια και εκθεσιακό χώρο για τους πελάτες.

Το κατάστημα θα προσφέρει επιλεγμένη μόδα από την ποικιλία της H&M καθώς και επιλεγμένα εξωτερικά εμπορικά σήματα, τα περισσότερα από τα οποία εδρεύουν στο Βερολίνο.

Η επιλεγμένη συλλογή συνδυάζεται με ένα ψηφιακό εργαλείο που προσφέρει την πλήρη γκάμα της H&M όπου οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν και να δημιουργήσουν το στυλ τους μόνοι τους ή με τη βοήθεια ενός στυλίστα.

Είναι μια δοκιμή για έναν παγκόσμιο έμπορο λιανικής πώλησης για να επεξεργαστεί πώς μπορεί να είναι πιο “προσωπικός και τοπικά σχετικός.
                                                                                                                                                                                                                                                                          

Το H&M Mitte Garten θα προσφέρει τακτικά εκδηλώσεις όπως διαλέξεις, συνομιλίες για την μόδα και μαθήματα γιόγκα για τους πελάτες του.

Στο δημόσιο εκθεσιακό χώρο παρουσιάζονται οι επικείμενες τάσεις και οι νέες συλλογές.

Εδώ οι καταναλωτές μπορούν να δοκιμάσουν και να δανειστούν κομμάτια για να βεβαιωθούν ότι οι μελλοντικές αγορές τους γίνονται συνειδητά.

Το κατάστημα βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία και έχει λειτουργήσει ως τόπος συνάντησης για τους Βερολινέζους για πάνω από εκατό χρόνια.

Στόχος είναι να δημιουργθεί ένα πιλοτικό κατάστημα γειτονιάς που θα χρησιμεύει ως πλατφόρμα τοπικών και παγκόσμιων τάσεων στο λιανικό εμπόριο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.