28 Απρ 2024
READING

Το concept Nike Live ανοίγει σε Long Beach και Τόκιο

4 MIN READ

Το concept Nike Live ανοίγει σε Long Beach και Τόκιο

Το concept Nike Live ανοίγει σε Long Beach και Τόκιο

Όταν η Nike άνοιξε το πρώτο πιλοτικό κατάστημα Nike Live στο Melrose το περασμένο έτος, χαιρετίστηκε ως μια επανεμφάνιση του παιχνιδιού λιανικής πώλησης.

Μια επιτυχημένη ανάμειξη της επιστήμης των δεδομένων και της υψηλής ποιότητας προσωπικής εξυπηρέτησης που ανταποκρίνεται στις ακριβείς ανάγκες των τοπικών μελών.

Για σχεδόν 18 μήνες, η Nike μελέτησε τα μοτίβα αγορών του Melrose και την αφοσίωση και τις εμπειρίες των μελών, διερευνώντας τι πρέπει να κάνει για το τέλειο κατάστημα γειτονιάς.

Ανακάλυψαν κάποια σημαντικά ευρήματα. Για παράδειγμα, οι αγοραστές κατέστησαν σαφές ότι, όσο αγαπούσαν τις υπηρεσίες ψηφιακής πληροφόρησης και διευκόλυνσης του Melrose, ήθελαν ακόμη περισσότερη ανθρώπινη σύνδεση που προσφέρεται στα μέλη του καταστήματος.

Σήμερα, χάρη στη διδακτική επιτυχία αυτού του δοκιμαστικού πιλότου, η Nike επεκτείνει την έννοια του Nike Live σε παγκόσμια κλίμακα με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων στην Καλιφόρνια και το Τόκιο.

“Το Nike Live είναι το αποτέλεσμα ενός μοναδικού οράματος: να σχεδιάζουμε την πιο σχετική εμπειρία σε τοπικό επίπεδο και να αξιοποιούμε την ψηφιακή και προσωπική εξυπηρέτηση”, λέει η Cathy Sparks, VP / GM της Global Nike Direct Stores & Service.

“Η επιτυχία του πιλότου Melrose μας έχει ενθουσιάσει ώστε να επεκτείνουμε αυτή την πρωτοποριακή αντίληψη σε νέες κοινότητες, με καταστήματα που προσφέρουν στα μέλη μας την άνεση και τη χαρά του αθλητισμού σε χώρους που έχουν κατασκευαστεί μόνο γι ‘αυτούς”.

Τα νέα καταστήματα της Nike Live στο Long Beach της Καλιφόρνια και το Shibuya Scramble στο Τόκιο υλοποιούν βασικές γνώσεις που έχουν συγκεντρωθεί από περισσότερα από 80 τεστ που έγιναν μέσω ερευνών μικρού μεγέθους του περασμένου έτους.

Αυτά τα καταστήματα θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν ακόμη περισσότερο τις τοπικές κοινότητες τους, τροφοδοτούμενα από τη συνεχή ανάλυση των ηλεκτρονικών μοτίβων αγοράς, της χρήσης των εφαρμογών και της αφοσίωσης των μελών στις τοπικές γειτονιές.

Το Nike Live εστιάζει στις γυναίκες στον αθλητισμό

Με τα στοιχεία που συλλέγονται από το πρώτο Nike Live, τα μέλη της Nike από το Long Beach θα βρουν μία από τις πιο επιμελημένες προσφορές προϊόντων γυναικών.

Πέρα από αυτό, η Nike στο Long Beach δημιουργεί περισσότερους τρόπους για τις γυναίκες μέλη να ασχολούνται με τον αθλητισμό μέσω μοναδικού προγραμματισμού και εξατομικευμένης προπόνησης.

Το Long Beach είναι μια εξαιρετικά ενεργή κοινότητα με αγάπη για την κατάρτιση, τη λειτουργία και την ευφυή δραστηριότητα.

Εκτός από το γεγονός ότι αντανακλάται στις προσφορές προϊόντων, τα μέλη του Long Beach θα δουν μια αύξηση στις δραστηριότητες που βασίζονται στην κοινότητα, συνδυάζοντας προγράμματα Nike με NTC και NRC, pop us stores για να εμπνεύσουν τον αθλητισμό και ένα ενσωματωμένο δίκτυο των αθλητικών συνεργατών στην περιοχή όπου μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση τα τοπικά μέλη.

Για να κάνει το κατάστημα να είναι ακόμα πιο φιλόξενο, η Nike στο Long Beach παρουσιάζει μια τοιχογραφία πολλαπλών χρωμάτων από τον σχεδιαστή και τον εικονογράφο της Λος Xoana Herrera.

Στην κατεύθυνση της βιωσιμότητας, η Nike στο Long Beach είναι ένα ακόμα βήμα στο ταξίδι της Nike στο Move to Zero. Το κτίριο είναι πιστοποιημένο από την LEED και η σειρά των επαναχρησιμοποιημένων υλικών του καταστήματος βρίσκεται σε ολόκληρο τον χώρο.

Ένα εργαλείο για τον τεχνολογικά συνειδητό καταναλωτή του Τόκυο, οι πελάτες-μέλη θα μπορούν να συνομιλήσουν άμεσα με τους συνεργάτες των καταστημάτων μέσω της εφαρμογής LINE.

Με το πάτημα ενός συνδέσμου, μέσω του ελέγχου της σελίδας του καταστήματος ή μέσω της αναζήτησης του καταστήματος του LINE, οι καταναλωτές μπορούν να συνδεθούν γρήγορα με την ομάδα του καταστήματος για να θέσουν μια ερώτηση ή να μάθουν για το εάν είναι διαθέσιμα προϊόντα.

Το Nike Sports Finder προσθέτει στην εμπειρία των μελών και συνδυάζει τις συνδέσεις των καταναλωτών με τον αθλητισμό στην κοινότητα του Τόκιο μέσω εταιρικής σχέσης, ευαισθητοποίησης και πρόσβασης στον αθλητισμό.

Μέσω των ψηφιακών οθονών στο κατάστημα, τα μέλη της Nike Shibuya Scramble μπορούν να μάθουν και να συνδεθούν σε γυμναστήρια και στούντιο της Nike σε όλη την πόλη, καθώς και σε εκδηλώσεις μόνο για τη Nike.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.