19 Απρ 2024
READING

Το Amazon Fashion θα ξεκινήσει το πρώτο φυσικό φεστιβάλ “Destin Denim”

2 MIN READ

Το Amazon Fashion θα ξεκινήσει το πρώτο φυσικό φεστιβάλ “Destin Denim”

Το Amazon Fashion θα ξεκινήσει το πρώτο φυσικό φεστιβάλ “Destin Denim”

Η Amazon πρόκειται να εγκαινιάσει το πρώτο της φεστιβάλ μόδας στο Βερολίνο αργότερα αυτό το μήνα, παρουσιάζοντας ευρύ φάσμα προϊόντων denim που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της.

Το φεστιβάλ “Destination Denim” της Amazon Fashion στο Kühlhaus του Βερολίνου, προσφέροντας στους αγοραστές τόσο offline όσο και online “μια νέα εμπειρία αγορών που επιτρέπει σε όλους τους πελάτες της Amazon να βρουν το τέλειο ζευγάρι τζιν”.

Το τετραήμερο φεστιβάλ περιλαμβάνει εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, εργαστήρια, πίνακες και ζωντανές παραστάσεις από την Rita Ora, τη Jorja Smith και την Anne-Marie.

Τα προϊόντα όπως τα Levi’s, Wrangler, G-Star, Replay, μαζί με τα αποκλειστικά αντικείμενα από το Tommy Jeans και την ετικέτα Find της Amazon θα είναι διαθέσιμα για αγορά τόσο στην εκδήλωση όσο και online.

Μια ψηφιακή πασαρέλα που θα επικεντρωθεί στην τεχνολογία θα λάβει χώρα στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας μια συνεχή 3D απεικόνιση των ενδυμάτων που έχουν σχεδιαστεί, της τεχνολογίας Alexa και μιας συλλογής επιλεγμένων από τις Stefanie Giesinger και Leonie Hanne.

Η σελίδα εκδηλώσεων του Amazon θα περιλαμβάνει επίσης διαδραστικές λειτουργίες όπως playlist, tutorials και denim edits όλα επιμελημένα από παράγοντες της μόδας.

Μετά από μια πριβέ εκδήλωση που θα περιλαμβάνει παράσταση από την Rita Ora, η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό, που μπορεί να λάβει μέρος σε όλα τα εργαστήρια, συνομιλίες και ζωντανές παραστάσεις δωρεάν χωρίς την ανάγκη εισιτηρίου.

Το Denim Destination είναι ο απόλυτος« κόμβος »της γνώσης του denim που συνδυάζει τη συναρπαστική τεχνολογία, την μεγάλη ποικιλία τζιν και την εμπνευσμένη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.