25 Απρ 2024
READING

Η Apple παρουσιάζει τα νέα AirPods Pro

2 MIN READ

Η Apple παρουσιάζει τα νέα AirPods Pro

Η Apple παρουσιάζει τα νέα AirPods Pro

Η Apple ξεκίνησε την πώληση των AirPods Pro, μια συναρπαστική προσθήκη στην οικογένεια των AirPods που διαθέτει ενεργή ακύρωση θορύβου και εξαιρετικό, εντυπωσιακό ήχο σε ένα ολοκαίνουριο ελαφρύ σχεδιασμό.

Τα AirPods Pro είναι διαθέσιμα για παραγγελία στο apple.com και στην εφαρμογή Apple Store και ξεκίνησαν να πωλούνται στα καταστήματα που από την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου.

Τα AirPods Pro ενώνουν την υπάρχουσα γραμμή AirPods με την παροχή ασύγκριτης ασύρματης εμπειρίας ήχου.

Κάθε μοντέλο χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να ανακαλύψει πώς οι άνθρωποι ακούν μουσική, πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις, απολαμβάνουν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, παίζουν παιχνίδια και αλληλεπιδρούν με το Siri.

Η εμπειρία μαγικής εγκατάστασης που αγαπούν οι πελάτες με τα AirPods του σήμερα επεκτείνεται στην AirPods Pro. Ανοίγοντας τη θήκη φόρτισης κοντά σε μια συσκευή iOS ή iPadOS και δίνοντάς της μια απλή δίοδο, τα AirPods Pro συνδέονται αμέσως με όλες τις συσκευές που έχουν συνδεθεί στο λογαριασμό iCloud του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, Apple TV και iPod touch.

Το AirPods έκαναν επανάσταση στην ασύρματη εμπειρία ήχου με έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό και τώρα το AirPods Pro πηγαίνει ακόμα πιο μακριά με μια νέα κατηγορία ελαφριών ακουστικών σχεδιασμένων για άνεση και προσαρμογή.

Μια παγκόσμια καμπάνια «τεραστίων διαστάσεων» λάνσαρε η Apple για την προβολή των νέων της ακουστικών, AirPods Pro.

Σε συνεργασία με την TBWA/Media Arts Lab, η εταιρεία εγκατέστησε γιγαντιαίες φωτογραφίες χορευτών σε εντυπωσια- κές πόζες, κάποιες από τις οποίες ξεπερνούσαν τα 12 μέτρα, με τις φιγούρες συχνά να εξέχουν από το πλαίσιο της αφίσας.

Εμφανίστηκαν σε γωνίες κτιρίων, σε πολυσύχναστα σταυροδρόμια, αλλά και στην άκρη αυτοκινητόδρομων σε μεγάλες πόλεις, όπως Λονδίνο, Παρίσι, Τόκυο, Ντουμπάι και Μιλάνο.

Οι κολοσσιαίες φιγούρες εμφανίστηκαν από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου και, στη συνέχεια, το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, με την κυκλοφορία των AirPods Pro, τα ακουστικά «τοποθετήθηκαν» στα αυτιά των χορευτών.

Συνολικά, η Apple δημιούργησε 31 εικόνες, κάποιες από τις οποίες εμφανίστηκαν σε ΟΟΗ σημεία και άλλες σε σημεία retail, με στόχο να αναδείξουν κάποια από τα χαρακτηριστικά των νέων προϊόντων, όπως το Active Noise Cancellation και τη λειτουργία «Transparency», που επιτρέπει την «είσοδο» εξωτερικών ήχων. 

Παρουσιάστηκαν σε όλα τα μέρη του κόσμου και η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή.

Apple Fifth Avenue, New York

Apple Regent Street, London

Apple 南京东路, Shanghai

Apple 表参道, Tokyo

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.