08 Μάι 2024
READING

Η Amazon Θα κάνει δωρεάν 2-ωρη παράδοση για όλους τους συνδρομητές Prime

2 MIN READ

Η Amazon Θα κάνει δωρεάν 2-ωρη παράδοση για όλους τους συνδρομητές Prime

Η Amazon Θα κάνει δωρεάν 2-ωρη παράδοση για όλους τους συνδρομητές Prime

Η Amazon δρομολογεί δωρεάν παράδοση δύο ωρών για τρόφιμα σε όλα τα μέλη της Prime χωρίς να χρειάζεται κάποιος να εγγραφεί στο Amazon Fresh.

Τα μέλη Prime σε 2000 τοποθεσίες που είναι επιλέξιμες για την υπηρεσία δεν θα χρειαστεί πλέον να πληρώσουν επιπλέον 14,99 δολάρια (£ 6,99 στο Ηνωμένο Βασίλειο) ανά μήνα για να χρησιμοποιήσουν την Amazon Fresh και μπορούν τώρα να παραγγείλουν από ολόκληρη την γκάμα των τροφίμων.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνουν από φρέσκα λαχανικά έως οινοπνευματώδη ποτά θα είναι τώρα διαθέσιμα για παράδοση από μια έως και δύο ωρών.

Η πρωτοβουλία θα εισαχθεί σε φάσεις και θα ξεκινήσει στην αρχή μόνο για μέλη Prime που εγγράφονται τώρα στο Amazon Fresh ή που έχουν παραγγείλει συχνά τρόφιμα από το Whole Foods.

Άλλα μέλη Prime μπορούν να ζητήσουν προσκλήσεις για την υπηρεσία, αν και δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμh σε όλους τους συνδρομητές.

Αν και η Amazon Fresh είναι διαθέσιμη σε 2000 πόλεις στις ΗΠΑ, η Amazon ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι εισήγαγε την υπηρεσία σε 69 ταχυδρομικούς κώδικες στο Λονδίνο, προτού εξαπλωθεί σε άλλα μέρη της πόλης.

“Τα Prime μέλη αγαπούν την άνεση της δωρεάν παράδοσης τροφίμων στο Amazon, γι ‘αυτό κάναμε το Amazon Fresh δωρεάν όφελος της Prime, εξοικονομώντας για τους πελάτες 14,99 δολάρια το μήνα”, δήλωσε το Amazon.

“Η παράδοση τροφίμων είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στο Amazon και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρωταρχικά οφέλη”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.