23 Απρ 2024
READING

Η Ralph Lauren και η ψηφιακή καινοτομία

2 MIN READ

Η Ralph Lauren και η ψηφιακή καινοτομία

Η Ralph Lauren και η ψηφιακή καινοτομία

Η Ralph Lauren ενσωματώνει τις ψηφιακές ταυτότητες προϊόντων σε εκατομμύρια των προϊόντων της, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την εκτεταμένη παραποίηση της μάρκας του.

Τα ψηφιακά αναγνωριστικά προϊόντων θα εγκατασταθούν στις ετικέτες των δεκάδων εκατομμυρίων προϊόντων Ralph Lauren, ξεκινώντας με τη ναυαρχίδα της μάρκας Polo.

Οι πελάτες θα μπορούν πλέον να ανιχνεύουν ετικέτες προϊόντων με τα smartphone τους, για να επιβεβαιώσουν εάν το προιόν είναι αυθεντικό, να λάβουν συμβουλές για το styling και να μάθουν περισσότερα σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν.

Η Ralph Lauren συνεργάζεται με τους Evrythng και Avery Dennison για να ενσωματώσει τις νέες ψηφιακές ετικέτες σε μαζική κλίμακα στην αλυσίδα εφοδιασμού του.

Τα αναγνωριστικά στοιχεία είναι επί του παρόντος διαθέσιμα για ορισμένα προϊόντα σε επιλεγμένα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά η μάρκα λέει ότι τελικά θα τα καταστήσει σταδιακά σε όλα τα προϊόντα.

“Η κυκλοφορία των ψηφιακών αναγνωριστικών προϊόντων καταδεικνύει πώς συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να παρέχουμε περισσότερα για τους καταναλωτές μας και να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των προϊόντων μας καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους”, δήλωσε ο επικεφαλής της Ralph Lauren David Lauren.

“Η εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας σημαίνει ότι κάθε προϊόν Polo θα είναι« γεννημένο-ψηφιακό »το οποίο αντιπροσωπεύει ένα νέο ορόσημο στην καινοτομία στον τομέα των πληροφοριών στον τομέα μας».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.