19 Απρ 2024
READING

Η Land Rover δημιουργεί φεστιβάλ μουσικής για να λανσάρει το Defender SUV

2 MIN READ

Η Land Rover δημιουργεί φεστιβάλ μουσικής για να λανσάρει το Defender SUV

Η Land Rover δημιουργεί φεστιβάλ μουσικής για να λανσάρει το Defender SUV

Η Land Rover ανακοίνωσε ένα φεστιβάλ ζωντανής μουσικής με εμπειρίες ζωής, γαστρονομίας και περιπέτειας που ονομάζεται 4XFar ως μέρος της επανεκκίνησης του Land Rover Defender.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Ιανουαρίου στο Empire Grand Oasis στην κοιλάδα Coachella της Νότιας Καλιφόρνιας και θα περιλαμβάνει τους Anderson , Paak & The Free Nationals, τον Mark Ronson & Q-Tip και τον Sofi Tukker, μεταξύ άλλων δημιουργών.

Μια διαδρομή εκτός δρόμου θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν το νέο όχημα, το οποίο κυκλοφορεί την άνοιξη, καθώς και άλλα μοντέλα Land Rover.

Σε μια περιοχή ιδιανική για περιπέτεια θα περιλαμβάνει εργαστήρια για χαλάρωση, αναρρίχηση, γιόγκα και κινητικότητα, ορεινή ποδηλασία, πλοήγηση και ασφάλεια στην άγρια ​​φύση.

Θα υπάρξουν επίσης δραστηριότητες με συνεργάτες της Land Rover, όπως ο επαγγελματίας παίκτης βόλεϊ Gabby Reece και ο μεγάλος surfer Laird Hamilton, επιμελημένες τέχνες και σχεδιαστικές δραστηριότητες, διαδραστικές στιγμές φωτογραφίας, VIP ανέσεις και μια αγορά 4xFAR με αποκλειστικά επώνυμα και επιμελημένα προϊόντα και ενδύματα.

Μέσα από το φεστιβάλ μουσικής 4XFar και τις συναφείς δραστηριότητες, το Land Rover αξιοποιεί το βιωματικό μάρκετινγκ σε μεγάλη κλίμακα για να στοχεύσει ταξιδιώτες πολυτελείας στην περιπέτεια και τοποθετεί το Defender, το οποίο έχει τιμή εκκίνησης 49.900 δολαρίων, σαν SUV για “άτομα με πάθος για εξερεύνηση του άγνωστου.”

Η ενέργεια ακολουθεί μερικές βασικές τάσεις – το βιωματικό marketing και τα μουσικά φεστιβάλ – και τις εντάσει στην αγορά πολυτελών ταξιδιών, η οποία προβλέπεται να αυξηθεί κατά 7,4% ετησίως τα επόμενα χρόνια.

Το 2017, τα ταξίδια περιπέτειας αντιπροσώπευαν το 48,8% της αγοράς πολυτελών ταξιδιών, το μεγαλύτερο μερίδιο, και αυτό το τμήμα αναμένεται να σημειώσει έντονη ανάπτυξη.

Ωστόσο, αν η Land Rover στοχεύει σε εύπορους millenials με αυτό το γεγονός, θα μπορούσε να διαπιστώσει ότι το να τους φλερτάρει είναι πιο δύσκολο από το να προσελκύσει εύπορους καταναλωτές παλαιότερων γενεών, καθώς αυτή η νεώτερη ομάδα τείνει να έχει πιο προσεκτική νοοτροπία δαπανών.

Τα εμπορικά σήματα των αυτοκινήτων έχουν δείξει μια τάση για tie-ins με μουσικά φεστιβάλ σε μια προσπάθεια να συνδεθούν με νεότερους και πιο ενεργούς καταναλωτές.

Τον Ιούνιο, η Hyundai παρουσίασε μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας στο φεστιβάλ μουσικής Midtown στην Ατλάντα για να προωθήσει το Sonata 2020 της.

Χρησιμοποιώντας το Livestream Live της Live Nation, οι οπαδοί θα μπορούσαν να ανοίξουν την εφαρμογή του φεστιβάλ, να κατευθύνουν τα smartphones τους σε μια επίπεδη επιφάνεια και να δουν μια τρισδιάστατη έκδοση του νέου Hyundai.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.