23 Απρ 2024
READING

Το Happy Meal γιορτάζει τα 40 χρόνια

2 MIN READ

Το Happy Meal γιορτάζει τα 40 χρόνια

Το Happy Meal γιορτάζει τα 40 χρόνια

Το Happy Meal γίνεται 40 και αυτό απαιτεί γιορτή. Έτσι στα McDonalds φέρνουν πίσω μερικά από τα αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών στην εορταστική έκδοση Surprised Happy Meal.

Το Happy Meal αποτελεί ουσιαστικό μέρος του μενού στα McDonald’s για τα τελευταία 40 χρόνια. Για πολλά παιδιά το iconic κόκκινο κουτί ήταν μια επιβράβευση για τους καλούς βαθμούς που πήραν.

Αμέτρητα γενέθλια έχουν γιορταστεί με Chicken McNuggets και ένα ειδικό παιχνίδι.Και καθώς ο χρόνος έχει προχωρήσει το Happy Meal έχει αλλάξει επίσης.

Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ μόνο, έχουν προστεθεί φέτες μήλου ή Yoplait® Go-GURT® γιαούρτι φράουλας χαμηλής περιεκτικότητας σε λίπος σε κάθε Happy Food.

Ξεκίνησε επίσης να προσφέρεται το εμφιαλωμένο νερό ως επιλογή ποτών, αφαιρέθηκαν αναψυκτικά από τους πίνακες του Happy Meal Menu και αφαιρέθηκαν συντηρητικά από τα κοτόπουλα McNuggets και τα χάμπουργκερ.


Μέσω αυτών των αλλαγών, έχουν διατεθεί πάνω από 6,4 δισεκατομμύρια επιλογές φρούτων, λαχανικών, χαμηλών λιπαρών γαλακτοκομικών προϊόντων και νερού στα Happy Meals σε όλο τον κόσμο από το 2013.

Και ενώ αυτή η πρόοδος είναι μεγάλη, τα McDonalds συνεχίζουν να προσπαθούν για να παρέχουν ισορροπημένα γεύματα με την ίδια επιθυμητή και νόστιμη γεύση που αγαπούν οι πελάτες.

Το Happy Meal είναι το απόλυτο παράδειγμα επιτυχίας στο fast food business διαχρονικά.

Για να γιορτάσουν αυτή την επέτειο, ξεκινώντας από τις 7 Νοεμβρίου, τα McDonalds παρουσιάζουν το Surprise Happy Meal, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα vintage παιχνίδι από τα τελευταία 40 χρόνια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.