20 Απρ 2024
READING

Η Adidas εγκαινιάζει “το πιο ψηφιακό της κατάστημα” στην Oxford Street

2 MIN READ

Η Adidas εγκαινιάζει “το πιο ψηφιακό της κατάστημα” στην Oxford Street

Η Adidas εγκαινιάζει “το πιο ψηφιακό της κατάστημα” στην Oxford Street

Η Adidas άνοιξε ένα νέο κατάστημα κορυφαίων τεχνολογιών στην καρδιά του Λονδίνου, το οποίο θα είναι το “πιο ψηφιακό κατάστημά της”.

Το Adidas LDN, που βρίσκεται στην Oxford Street, τροφοδοτείται από 100% πράσινη ενέργεια και διαθέτει πάνω από 100 ψηφιακά σημεία επαφής σε όλο το κατάστημα.

Μια πληθώρα δυνατοτήτων υψηλής τεχνολογίας θα συμπεριληφθούν σε όλους τους τέσσερις ορόφους του καταστήματος, όπως διαδραστικά αποδυτήρια που χρησιμοποιούν τεχνολογία RFID για την αυτόματη ανίχνευση αντικειμένων όταν μπαίνουν στο δωμάτιο, επιτρέποντας στους πελάτες να ζητούν διαφορετικά μεγέθη και χρώματα χωρίς να βγαίνουν από το δωμάτιο.

Υπηρεσίες bespoke, όπως μια ραπτική διόρθωση επιτόπου, υπηρεσίες καθαρισμού παπουτσιών από το Crep Protect και συναντήσεις δοκιμών προϊόντων με το Running Lab θα είναι επίσης διαθέσιμες σε όλους τους πελάτες.

Εκείνοι που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Adidas μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία “Bring It To Me”, χρησιμοποιώντας τη γεωγραφική εντολή για να τους “ακολουθούν”, ώστε το προσωπικό να μπορεί να φέρει οπουδήποτε, να ελέγχει τα αποθέματα των αντικειμένων και ακόμη και να αγοράζει αντικείμενα επί τόπου.

“Είμαστε σίγουροι ότι στο νέο κατάστημα της ADIDAS LDN δημιουργήσαμε μια απαράμιλλη εμπειρία για τους αγοραστές, το πιο ψηφιακό κατάστημά μας, έναν κόμβο δημιουργικότητας και καινοτομίας για την πόλη και την καλύτερη έκφραση της μάρκας μας σε έναν καταπληκτικό προορισμό, δήλωσε η Adidas.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.