19 Απρ 2024
READING

Η Aldi εγκαινιάζει δωρεάν online μαθήματα κρασιού με την ονομασία “Aldiploma”

2 MIN READ

Η Aldi εγκαινιάζει δωρεάν online μαθήματα κρασιού με την ονομασία “Aldiploma”

Η Aldi εγκαινιάζει δωρεάν online μαθήματα κρασιού με την ονομασία “Aldiploma”

Η Aldi εγκαινιάζει δωρεάν online μαθήματα κατάρτισης κρασιού με την ονομασία “Aldiploma”.

Η Aldi έχει ξεκινήσει μια διαδικτυακή σειρά κατάρτισης βίντεο για το κρασί για να βοηθήσει τους αγοραστές να ανακαλύψουν τα καλύτερα κρασιά με συνδυασμούς τροφίμων και να εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη.

Το “Aldiploma” θα είναι δωρεάν και θα αποτελείται από έξι μεμονωμένες ενότητες που θα καλύπτουν τα πάντα, από τη φρασεολογία του κρασιού έως τις ποικιλίες σταφυλιών και τον τρόπο ζεύξης των οίνων με τα τρόφιμα.

Έχει σχεδιαστεί από τον έμπειρο εμπειρογνώμονα κρασιού Sam Capcorn και τρεις συλλογές κρασιού εκάστη αποτελούμενες από έξι μπουκάλια μοναδικά για την Aldi πωλούνται για να συνοδεύσουν το online μάθημα.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο 2000 από την Aldi, το 63% των ανθρώπων « δηλώνουν αμηχανία» μπροστά στους διάδρομους κρασιού των σούπερ μάρκετ, ενώ άλλοι 92% δήλωσαν ότι είχαν πει ψέματα για τη γνώση τους στο κρασί για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.

Ο Capcorn, ο εμπειρογνώμονας οίνου της Aldi που διδάσκει το μάθημα, είναι ένας από τους μόλις 384 ανθρώπους στον κόσμο που έχουν τα προσόντα του Master of Wine.

“Ο Sam είναι εδώ για να εκπαιδεύσει τους πελάτες της Aldi σε ό, τι κάνει ένα τέλειο μπουκάλι κρασί χρησιμοποιώντας συμβουλές για να κάνει όλη τη διαδικασία εύκολη και συναρπαστική», δήλωσε η Aldi.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.