27 Απρ 2024
READING

Η κατσαρόλα του yiam | Αύρα Πανουσοπούλου

2 MIN READ

Η κατσαρόλα του yiam | Αύρα Πανουσοπούλου

Η κατσαρόλα του yiam | Αύρα Πανουσοπούλου

Η Ιδέα

Τα yiam είναι το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μέσα μέσα στις μυρωδιές της κουζίνας σε ένα χώρο μεγάλο γεμάτο φώς!
Πριν από 20 χρόνια ξεκίνησε η μαγειρική, να γίνεται το επάγγελμα της.

Μετά την απόφαση να φύγει από την Αθήνα το 1993 και την εγκατάστασή της σε ένα χωριό στη Λαμία, ένας καινούριος κόσμος αποκαλύφθηκε μπροστά της. Η ζωή στο χωριό!

Αγρότισσα αυτοδίδακτη, ευτυχισμένη μαμά τριών παιδιών, με τις γαλότσες μου, με τα βιβλία, και μέσα στα χωράφια, σπούδαζε την ελληνική γη, την παραδοσιακή κουζίνα, τα φρέσκα υλικά, τα προϊόντα της κάθε εποχής και ερωτεύθηκε την μυρωδιά του χώματος και της αρωματοθεραπείας μέσα στη φύση!

Όλα αυτά μπήκαν στην κατσαρόλα του σπιτιού και έγιναν το φαγητό της οικογένειας και στην συνέχεια έγιναν τα yiam.

Η οικογένεια μεγαλώνει και η κατσαρόλα έγινε εργαστήριο με κατσαρόλες.
Τα βαζάκια με σήμα την κατσαρόλα, είναι εδώ και 20 χρόνια η ζωή της.

Μέσα στις κατσαρόλες της βάζει όλα όσα αγαπάει να τρώει πρώτα αυτή και με χαρά τα μοιράζεται με όσους έχουν τις ίδιες αγάπες.

Είναι η Αύρα Πανουσοπούλου και μας καλωσορίζει στον κόσμο της!

Είναι 20 χρόνια στην αγορά και όπως αγάπησε αυτή τα προϊόντα της τα αγάπησε και ο κόσμος.

Μπορείς να μαγειρεύεις με αυτά εύκολα και γρήγορα.Με τα βαζάκια έχεις την μισή συνταγή στο ντουλάπι της κουζίνας σου και δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να μαγειρέψεις εύκολα και κυρίως νόστιμα.

Είναι νόστιμα και χειροποίητα χωρίς συντηρητικά.

Διαλέγει τα υλικά της για την ποιότητα τους, αγαπάει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μαγειρεύουν μόνο σε κατσαρόλες, χωρίς να χρησιμοποιούν κανένα συντηρητικό ή άλλο πρόσθετο.

Όλα φτιάχνονται εδώ στο εργαστήριο.Πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής.Ακολουθούν το πιο αυστηρό πρότυπο παραγωγής ISO 22000 και έχουν και πιστοποίηση για αυτό από την letrina (οργανισμός πιστοποίησης).

Είναι μια μικρή επιχείρηση που επιμένει ελληνικά. Όταν έχεις επιλέξει τα yiam για την γεύση τους και την ποιότητα τους έχεις επιλέξει να στηρίξεις μια μικρή επιχείρηση που με την σειρά της στηρίζει την τοπική παραγωγή και το εργατικό δυναμικό, που κρατάνε ζωντανή την ελληνική επαρχία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.